soetoften e1619598792761

Søtoften – Start Dine Boligdrømme Her

Vækst på boligmarkedet trods pandemi  

Man skulle tro at med den nuværende verdenssituation ville sætte en stopper for investeringer i boligmarkeder, eftersom Covid-19 har medbragt stor usikkerhed inden for mange områder af den danske økonomi. Dette har faktisk ikke været tilfældet i Danmark, hvor vores boligmarked klarer sig utrolig godt! Danskerne har vist stor købelyst inden for det seneste år, hvor boligmarkedet ikke har kunne følge med den store efterspørgsel. Det manglende udbud af boliger har resulteret i stigende boligpriser, som ifølge prognoserne for 2021, vil stige med op 6,1 procent på landsplan. Disse usædvanlige prisstigninger hænger sammen med de lave renter og vores stærke privatøkonomi, hvorfor vi heller ikke skal være bekymret for boligbobler som den seneste i 2007. Med de nuværende tendenser, er markedet helt optimalt for salg af ejendomme.

Byt storbyen ud med natur og stille nabolag  

Hvis du er en af de mange danskere på markedet efter den perfekte bolig, men desværre ikke har fundet det helt rigtige hus, så har vi den perfekte løsning til dig. Hvorfor lede efter et godt hus på et marked med utrolig lavt udbrud, når man kan bygge drømmehuset med dit eget personlige touch? Markedet er på nuværende tidspunkt tydeligt påvirket af sælgere, som ønsker at bytte lejligheden i storbyen ud med natur og stilhed. I denne forbindelse kan jeg introducere dig til en skjult perle med en fantastisk beliggenhed i skønne Dronninglund. Mellem Geråvej og Rævdalstoften i den sydøstlige del af Dronninglund finder du Søtoften. Her er der plads til at trække vejret omgivet af smuk natur i stille nabolag med nærliggende byliv. Vores byggepladser på Søtoften er perfekt til en drømmebolig opført efter dit hoved, hvor vi har byggegrunde med arealer fra 988m2 helt op til 1.928 m2. Vi er allerede meget aktive i området, så der er anlagt asfaltering, gadebelysning, elkabel, kloakstik, fibernet og stier. Med alt dette forarbejde udført, kan du lynhurtigt påbegynde dit byggeri på Søtoften i Dronninglund.  

Søtoften

Central placering i Nordjylland  

Byggegrundene er placeret i et meget fredeligt og stille nabolag, hvor du har plads til at trække vejret. Dette område er perfekt for boliginteresserede som ønsker at skifte storbyen ud med dejlig natur og et socialt lokalsamfund. Trods den dejlige natur i baghaven, kan du stadig komme ind til centrum af Dronninglund på blot 5 minutter i bil. Dronninglund er en mindre, men stadig meget charmende nordjysk by med beliggenhed i det østlige Vendsyssel. I Dronninglund centrum befinder der sig rig mulighed for aktiviteter, hvor du bl.a. kan gå en hyggelig tur ned gennem torvet til en af de fine restauranter eller lokale butikker. Lige uden for Dronninglund finder du også en fantastisk golfbane, hvor sportslystige kan få utallige timer til at gå i de smukke omgivelser som omringer banen.  

Selvom du befinder dig i Dronning med dejlig natur og et roligt nabolag, så er du stadigvæk meget tæt på storbyens liv og fart med motorvejen E45 beliggende inden for kort afstand. Hvis du hopper i bilen og kører i sydgående retning, så kan du nå helt ind til Aalborg centrum på blot 26 minutter. Aalborg er en fantastisk by med et utroligt byliv, hvor du har adgang til lufthavn, koncerter i Musikkens hus eller fantastiske kulinariske oplevelser. Den korte afstand til motorvejen E45 giver ligeledes mulighed for hurtig transport til resten af Nordjylland, hvor du og familien eksempelvis kan tage til Skagen og nyde den danske kultur og madscene.  

Fantastisk beliggenhed med kort afstand til institutioner  

Udover den smukke beliggenhed midt i den nordjyske natur, så vil du og din familie også have adgang til gode uddannelsesinstitutioner for børnene, hvilket gør Søtoften til det optimale valg for børnefamilier eller par som ønsker at starte familie. Hvis du bevæger dig blot 500 meter væk fra din byggegrund på Søtoften, finder du Dronninglund skole og idrætshal. Her kan børene modtage en kyndig uddannelse samt dyrke fritidsaktiviteter med andre unge i nabolaget. Ikke nok med at dine børn kan modtage en fin uddannelse i en unge alder, så du skal ikke engang til at finde et gymnasium i Aalborg eller lignende, når børnene bliver lidt ældre, da Dronninglund Gymnasium også ligger inden for 1,5 km af Søtoften.   

Invester i en miljøvenlig byggegrund  

Hos M2 Byg er der ingen tvivl om, at vi skal passe på vores miljø. Vi har derfor valgt at være frontløbere inden for den grønne omstilling, hvor vi tager miljøbevidste og ansvarlige beslutninger vedrørende vores boligbyggerier. Først og fremmest, vores mission er primært at påvirke natur og nærliggende områder ved vores byggegrunde mindst muligt. Dette fokus på miljøvenlig byggeri er tydeligt afspejlet i Søtoften, hvor vi altid forsøger at bygge miljøbenlige huse uden at påføre skade til området, herunder den smukke natur. Hvis du også ønsker at bidrager til den grønne omstilling med os, så kan vi hjælpe dig med at opføre drømmehuset som et 0-energihus eller et passivhus. Med denne hustype kan du og din familie nedsætte jeres energi niveau og derved bidrage til en grønnere hverdag i Danmark. Trods det faktum at miljøvenlige huse kan være dyre at opføre, skal du også være opmærksom på de fremtidige gevinster for både dig og miljøet. Du vil blandt andet opleve økonomisk gevinst ved lavere varmeregning, betydelig bedre indeklima og dit hus vil modtage energimærke, som vil gøre det mere attraktivt for købere i fremtiden. 

Totalentreprise – vi er med dig hele vejen  

Hos M2 Byg står vi klar til at hjælpe dig og familien med at bygge det perfekte hus. Som en vigtig del af vores koncept, giver vi dig mulighed for at samle hele byggeprocessen hos os gennem vores totalentreprise. Med denne løsning skal der ikke findes flere forskellige virksomheder til at udføre diverse arbejdsopgaver vedrørende konstruktionen af jeres hjem. Herved kommer du udenom en lang og kompliceret proces, hvor der undgås fejl og udsættelser ved manglende koordinering mellem arbejderne. Med vores forslag tager vi alt forvirring ud af processen ved at bidrage med tømre, VVS’ere, murermester samt vores helt egen arkitekt, således der altid er en rød tråd som fører helt tilbage til vores kunder og deres ønsker.   

Nu tænker du garanteret: ”men hvad med de stigende priser på markedet?”. Bare rolig – hos M2 Byg tilbyder vi altid en god handel. Afhængig af beliggenhed og størrelse ligger prisen på disse naturskønne byggegrunde mellem 450.000, – og 775.000, -. I sammenligning med Aalborg og nærliggende områder, er dette en utrolig lav m2 pris.  

Kontakt os allerede i dag 

Kan du forstille dig selv bo i Dronning? Kom ud og se vores smukke byggegrund allerede i dag. Find vores kontakt informationer lige her – så får vi arrangeret et besøg af Søtoften hurtigst muligt! Du kan også læse mere om vores byggegrunde på Søtoften her.

Telefon: (+45) 98 84 20 22

Adresse: Slotsgade 1, 9330 Dronninglund

Email: info@m2-byg.dk