Murerarbejde

Få et tilbud på: 98 84 20 22

Kontakt os direkte på tlf:

Få et tilbud på murerarbejde på mail:

Sidebar - Få et tilbud

Murerarbejde i Nordjylland

Med os får du en murermester der kombinerer solidt klassisk håndværk med moderne designs, alt efter hvad din opgave baserer sig på. I tidens løb har vi varetaget oceaner af murerjobs for private såvel som erhverv. Dette gælder alt fra badeværelse, køkken, anlæg til tilbygninger, facaderenovering, nybyggeri og meget andet. Vi har over 40 års erfaring i branchen, og vi har overført den viden ned gennem tiden, så der er en rød tråd med M2 BYG arbejdskulturen. Du vil ikke være i tvivl om, når M2 BYG har udført et stykke murerarbejde for dig. Det vil være solidt, grundigt undersøgt og kvalitetstjekket og ikke mindst leveret til tiden.

masonry work
largeclick Stor Raevdalslunden 20 41

Struktur & Fokus

Når vi er ude på byggepladsen, er det meget normalt – især ved større projekter – at der er andre håndværkere til stede. Dette er vi vant til og vil ikke forstyrre vores arbejde. Vi søger altid at føre en god dialog med de andre tilstedeværende håndværkere. Er det overlappende arbejde med flere involverede parter skal det jo gerne gå op i en højere enhed. Vi sørger for, at der er struktur på vores arbejdsområder, og vi holder fokus på det, vi skal, helt som vi altid gør. Derfor kan du trygt lægge dit murerarbejde i vores hænder.

Første Gang Du Skal Bruge En Murermester til murerarbejde?

Hvis du ikke har hyret en murermester til et projekt tidligere så frygt ej. Vi tager en stille og rolig dialog om, hvordan vi løser opgaven bedst muligt. Her kommer vi omkring alt med opgaven, folkene, der skal bruges, prisen, materialer, tidsplan, og hvad du yderligere gerne vil have svar på. Dialogen bliver transparent og uformel, og inden vi er færdige, sikre vi os, at du er helt med. Kommunikationen spiller ingen rolle ift. om det er et større byggeprojekt eller blot et badeværelsesprojekt. Dialogen varierer fra projekt til projekt, men proceduren og resultatet bør være det samme; nemlig at du går derfra med klarhed og en god fornemmelse for, præcis hvordan det bliver lavet og med visheden om, at projektet er i gode hænder.

renoveringsarbejde optimized
3stoebning af kaeldergulv 2 optimized

Søg En Autoriseret & Erfaren Murermester

Vi råder til, at du søger en autoriseret murermester til dit renovationsarbejde. Amatørarbejde kan spottes lige med det samme, og udbedringen af dette kan blive dyr. Derfor anbefaler vi altid at vælge professionelle fagfolk, som laver dette her til dagligt og som er uddannet og på kurser løbende for at holde alt ved lige. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os og få et godt tilbud på netop DIN opgave. Det koster ikke noget at spørge, og vi skal nok finde en løsning på det hele.