TØMRERARBEJDE

Få et tilbud på: 98 84 20 22

Kontakt os for et godt tilbud på entreprenørarbejde

Da vi dækker et bredt spektrum af opgaver i entreprenørfaget, er vi det sikre valg til, at arbejdet bliver udført ordenligt. Få et skræddersyet tilbud, der passer til din opgave. Du kan altid ringe til os på 98 84 02 22 – eller blive ringet op af os.

Tømrerarbejde i Nordjylland

Tømrerarbejde er endnu en af vores spidskompetencer, og noget hvor vi har over 40 års erfaring i. Vi ved, hvordan du mest effektiv strukturerer dit byggeri og får et solidt udført stykke arbejde. Her har vi stort fokus på brug af det bedste materialer, så det holder så længe som overhovedet muligt. Til trods for vores hovedsæde i Dronninglund udfører vi arbejde over hele landet og især rundt om i Nordjylland. Igennem tiden har vi stået for mange projekter for private såvel som det offentlige samt virksomheder.

Vi klarer alt i tømrerarbejde

Vi kan varetage en lang række opgaver indenfor tømrerfaget. Alt lige fra småting såsom; døre og vinduer, isolering, tagrenovering, lofter, carporte og vægarbejde, til større projekter som; tilbygninger, komplet nybyggeri, snedkerarbejde generelt og større renoveringer. Fælles for alle opgaverne er, at du får nogle meget kompetente håndværkere, som laver et solidt stykke arbejde helt efter vores aftale. Ingen opgave er for lille for os, og ingen er for stor! Vi er dækket ind til at kunne klar langt de fleste typer opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få et godt tilbud på tømrerarbejde.

Få et godt tilbud på tømrerarbejde

Vi sørger for, at du får en fornuftig pris på dit projekt. Gennem årene har vi lavet tilbud og udført arbejde for mange kunder med vidt forskellige projekter. Vi er klar til at udføre opgaven til punkt og prikke, og du kan altid regne med, at du får et professionelt stykke arbejde hos os. Ønsker du at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på hjælp til din opgave, er du altid meget velkommen til at give os et kald på tlf. 98 84 20 22.