Entreprenørarbejde

Få et tilbud på: 98 84 20 22

Kontakt os direkte på tlf:

Få et tilbud på entreprenørarbejde på mail:

Sidebar - Få et tilbud

Entreprenør i Nordjylland

Ved entreprenør arbejde er det vigtigt at have kompetente fagfolk til at få hele processen til at flyde effektivt. Det er vigtigt aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne, eller arbejdet der udføres. M2 BYG er din topprofessionelle byggeentreprenør. Vi kommer med 40 års erfaring i bygge- og konstruktionsbranchen på tværs af et væld af forskellige opgaver for vidt forskellige kunder og klienter.

Tagudskiftning i Dronninglund 2
renoveringsarbejde 2 optimized

Stort netværk & erfaring som entreprenør i Nordjylland

Den store variation i vores arbejde gennem tiden har givet os et fantastisk udgangspunkt indenfor branchen. Vi har indsigt i alle slags situationer og opgaver, store såvel som små, og vores erhvervsnetværk spænder bredt i Nordjylland. Vi har adgang til nogle af de bedste håndværkere til hver pågældende opgave, og vi sørger for en klar rød tråd af kommunikation hele vejen igennem.

Få erfarne & effektive håndværkere

Hos M2 BYG råder vi over en bred vifte af fagfolk og eksperter. Vi sørger altid for, at du har de bedste folk til rådighed til din opgave. Vi har ligeledes adgang til alle de maskiner vi skal bruge, samt udstyr der kan klare opgaven på den mest effektive måde. Vi er klar over, at tid er penge, så vi har stort fokus på effektiviteten i vores entreprenørarbejde. Skal der bruges kraner, teleskoplæssere, gravere, gummiged og meget mere, så står vi til rådighed. Vi kan derfor varetage langt de fleste opgaver indenfor entreprenørarbejde, og er du i tvivl, så slå lige på tråden på 98 84 20 22. Så får du hurtigt et konkret svar på, om vi kan varetage den pågældende opgave med vores ressourcer, men det tror vi nu nok vi kan.

hra m2 byg bella vista nibe 149 optimized 1024x683 1
stoebning af kaeldergulv 2 optimized

Erhverv & Privat – Ingen opgave er for stor eller lille!

M2 BYG tilbyder entreprenørarbejde til mindre opgaver såvel som helt store projekter. Det gør ingen forskel for os, om du har brug for hjælp til småt anlægsarbejde, eller det drejer sig om et stort renoveringsprojekt. Vi har erfaring med kloakarbejde, anlægsarbejde, betonarbejde, tømrerarbejde og jordarbejde og meget mere. Alt dette spænder over private personer såvel som større erhvervskunder, hvor der er tale om omfattende renoveringsprojekter på større bygninger. Vi har igennem mange år arbejde med virksomheder, private, boligforeninger, organisationer og foreninger. Derfor kan vi sikkert varetage rollen som entreprenør på alle slags projekter i Nordjylland. Dette har også givet os en god indsigt i menneskerne bag. Dette er nemlig vigtigt for os ift. kommunikationen.

Klar kommunikation med en rød tråd

Som kunde vil du altid gerne have et klart overblik over, hvad der skal laves, hvem der laver det specifikt, hvornår delene bliver lavet, og hvad det løber op i m.m. Det er ligemeget, om du er privat eller erhvervsperson. Dette er ting, du gerne vil have helt styr på undervejs i processen. Derfor har vi hos M2 BYG stort fokus på kommunikationen. Vi forsyner dig med løbende opdateringer og alt den information, du har brug for. Når vi indgår et samarbejde, kan du være forsikret om, at du aldrig står udvidende hen om arbejdet. Vi forsøger at holde dig 100 procent opdateret fra start til slut, så du får leveret et stykke entreprenørarbejde i top kvalitet.