BYGGEGRUNDE I NORDJYLLAND

Helårsgrunde på Søtoften i Dronninglund

Byggegrunde Nordjylland

Står du overfor at skulle flytte andetsteds hen i Nordjylland, eller er du tilflytter til området og leder efter en fornuftig byggegrund, så er vores byggegrunde blandt de mest eftertragtede. Vi har små, mellem og store helårsgrunde i Dronninglund til skarpe priser og uovertrufne lokationer.

Vigtige overvejelser ved jeres nye grund

Det er en stor beslutning at vælge, hvor drømmehuset skal placeres, og derfor er der en række faktorer, der skal overvejes, inden den endelige beslutning skal falde. Disse inkluderer f.eks.

 • Er der kort til skoler og fritidsaktiviteter for jeres børn?
 • Er der nemt med offentlig transport?
 • Er det nemt at pendle til og fra arbejde, hvis det bliver nødvendigt?
 • Har i behov for grønne områder og gode stisystemer?
 • Er der for meget trafik?
 • Hvilket område er det ift. andre beboere (familier, par etc.)
 • Hvor langt er der til byen med indkøb og aktiviteter?

Her finder du byggegrunde i Nordjylland

Dette er ting, som I skal overveje, som noget af det allerførste i skridtet mod den perfekte byggegrund for jer. Byggegrunde i Nordjylland er i høj kurs i eftertragtede områder, der tilbyder alt, hvad en moderne familie har behov for og længes efter. Derfor tilbyder M2-Byg byggegrunde med det hele på udstykningen, Søtoften, som er placeres strategisk perfekt i omgivelser, der er alt, hvad både familier og par kunne drømme om.

Søtoften udstykning i Dronninglund

Søtoften tilbyder helårsgrunde, hvor meget af forarbejdet allerede er lavet til nybyggerne, og du skal derfor ikke tænke på ting såsom:

 • Kloakstik inklusiv 2 skelbrønde.
 • Vandstik
 • Elkabel
 • Fibernet

Dette er en del af prisen, og M2-Byg kan desuden hjælpe dig videre med selve byggeriet i alle dets facetter, hvad enten det drejer sig om håndværkerarbejde på dele af projektet eller et komplet nybyggeriprojekt fra start til slut.  

Byggegrunde i Nordjylland tæt på Aalborg

Dronninglund er kun 15-20 minutter fra Aalborg, hvilket er perfekt for pendleren og til turene ind til den større by. Vi ser mange familier og par, der ønsker at bo udenfor Aalborg men stadig indenfor tæt afstand, og her opfylder Søtoften et stort behov. Det gode ved at have kort pendlerafstand er for mange, at de får de bedste fra begge verdener med:

 • Kort afstand til aktiviteter og arrangementer og arbejde
 • Naturskønne, grønne og ikke mindst rolige omgivelser udenom støj og sirener
 • Muligheden for at bygge drømmehuset indenfor en langt mere favorabel pris
 • Muligheden for at bo i en by med vækst og alt, hvad du har behov for

Tag også turen nordpå

Når du vælger en byggegrund i Nordjylland, giver det dig også fantastiske muligheder nordpå med aktiviteter i kendte turistbyer såsom Skagen og Blokhus om sommeren, hvilket mange også har i overvejelserne – også i forbindelse med sommerhuse og udflugter generelt.

Vores byggegrunde på Søtoften er super populære i øjeblikket, grundet Dronninglund og selve grundenes attraktive placering. Udstykningerne skal ses og oplevet, så tøv ikke med at tage kontakt og komme ud og se dem allerede nu!

Hvad koster byggegrunde i Nordjylland?

Dette afhænger af budgettet og, hvad dit behov er, og derfor har M2-Byg en lang række byggegrunde til salg. Lige nu kan du købe byggegrunde på Søtoften fra 359.000 inkl. moms. Søtoften giver dig:

 • 2 km stisystem, 5000 m² sø, anlagt friareal med boldbane m.m.
 • 800 m til skole & idrætshal.
 • 600 m til byens indkøbscenter med alt lige fra dagligvare til modetøj
 • 500 m til busstoppested med busforbindelser til Aalborg, Sæby & Frederikshavn.
 • 20 min. til Aalborg via. motorvejen.
 • 35 min. til Frederikshavn via motorvejen.

Alle helårsgrunden er her fuldt byggemodne og klar til at i kan påbegynde jeres projekt og få drømmeboligen op og stå hurtigst muligt.

Tag ud og se Søtoften

Vi anbefaler, at du/i tager ud og ser udstykningen og de ledige byggegrunde, hvis det i første omgang lyder som noget, der matcher behovet og ønskerne. Tag blot kontakt til vores byggegrundsagkyndige Børge på: 21212576. Aftal en tid og kom ud og se byggegrunde i Nordjylland i de skønneste omgivelser.

Læs mere om Søtoften

SØTOFTEN

Byggegrunde på Søtoften sælges fra kr. 359.000 – 775.000
Prisen er ekskl. tilslutningsafgifter.

Hvorfor vælge byggegrund i Dronninglund?

Dronninglund har tidligere været lidt af en overset perle, men i øjeblikket stormer byen frem, og nye familier begynder at få øjnene op for byens værdi. Byggegrunde til salg i Dronninglund er på nuværende tidspunkt i høj efterspørgsel, og det er der flere gode grund til. Man har i de senere år investeret markant i infrastrukturen i byen, og der er endnu mere på vej i fremtiden. Dertil kommer også den attraktive beliggenhed i Vendsyssels perle. Blot 20 minutters kørsel på motorvejen fra Aalborg og 35 minutter fra Frederikshavn, hvilket giver dig gode forudsætninger for at pendle til og fra arbejde, fritidsaktiviteter og arrangementer.

Skal du på stranden, finder du den familiepopulære Asaa strand blot 10 minutter væk, og sådan fortsætter det. Alle byggegrunde har en super belejlig beliggenhed tæt på skole, indkøb, aktiviteter samt byens midtpunkt. Derudover er byggegrundene placerede i rolige kvarterer med grønne områder og plads til privatliv. Alt dette og mere til giver familier rigtigt gode forudsætninger for at finde en byggegrund til salg som kan være grundstenen for din drømmebolig. Tag på tur rundt i byen og se for dig selv, hvad den har at byde på. Dronninglund velkommer dig, og vi hos M2 BYG håber, at det er noget for dig. Her kan du læse, hvad du kan forvente fra sådan en serviceorienteret by som Dronninglund. Her er alt, hvad du og din familie har brug for til jeres drømmebolig.

Byg nyt hus i Dronninglund – Her investeres der i ungdommen

Dronninglund er først og fremmest en by, hvor der tages godt vare på børnenes velvære. Byen råder allerede over et gymnasium, en efterskole og flere institutioner for mindre børn samt et fritidshus, hvor de lidt ældre børn samles til sociale arrangementer. Byen råder også over flere områder med legepladser omringet af grønne områder og flotte konstruktioner. Lad blot børnenes kreativitet få frit løb, og lad dem nyde naturen imens.

Ligeledes råder Dronninglund over hele fire sportshaller, som jævnligt tages i brug af klubberne. Hvert år flokkes folk til fra hele verden til for at deltage i håndboldcuppen i byen. Intet mindre end 20 nationer er repræsenteret ved håndboldcuppen. Som en by med højt serviceniveau er der derfor mulighed for en bred række sportsgrene og sociale arrangementer for børnene og de unge. Håndbold, fodbold, e-sport og ridning praktiseres på klubniveau med stort engagement og interesse.

Kommunen har stort fokus på byens velvære og fremtid, og det er et mål, at Dronninglund skal være en by for hele familien og især de små. Dette er der stort fokus på nu, og det vil der også være i fremtiden. Dette afspejles således også i byggegrundene, som alle er i tætte relationer til det høje serviceniveau. Når du køber en byggegrund i Dronninglund hos os, får du et utroligt familievenligt miljø, og det gælder alle byggegrundene.

Infrastrukturen renoveres fuldt ud

I øjeblikket har man igangsat en række renovationsprojekter, som skal effektivisere byens vejnet og indre midtpunkt yderligere. Som en by for hele familien investerer man også fremadrettet heftigt i renoveringer og tilbygninger, som skal forhøje serviceniveauet endnu mere. Du finder alt, hvad du har brug for i Dronninglund lige fra butikstorv, byggecenter og fritidsaktiviteter til et industriområde med større arbejdspladser.

Et nyt bibliotek er netop færdigt, ligesom man renoverer gaderne i Dronninglund midtpunkt samt flere af institutionerne. Vejnetværket i yderkanten af Dronninglund er således også ved at få en overhaling for at gøre plads til de kommende boliger og byggerier. Vi hos M2 BYG er involveret i mange projekter i Dronninglund, og det er en ægte mærkesag for os at se byen blomstre endnu mere.

Dronninglund er et yderst naturskønt område

Noget af det der positivt overrasker mange nytilflyttede i Dronninglund, er den blomstrende grønne natur. 10 minutter fra centrum er du omringet af grøn skov og store græsarealer. Især skovmiljøet har indlagte stier med bålpladser og arealer til sociale arrangementer. Undervejs finder du også gamle flotte byggerier og søer, som alle giver en slående udsigt langs stierne på din færden. Der er et spirende udendørs for hele familien i stille og rolige miljøer, hvor der er masser af plads.

De grønne områder er således også at finde omkring hver eneste byggegrund. Naturen er noget, der skal opleves, og her er der rig mulighed for det for. Den korte afstand til stranden, giver blot endnu flere muligheder for hele familien.

Tag et kig på et lille uddrag af Dronninglunds flotte natur på billederne herunder.

Derfor skal du vælge at købe byggegrund i Nordjylland hos M2 BYG

Hos os har du ikke blot muligheden for at finde din drømmegrund – vi kan også hjælpe dig med dit drømmehus! Vi tilbyder totalentreprise og kan derfor hjælpe dig om det blot er byggetegninger, konstruktion eller hele byggeriet så hjælper vi med alt hvad du kunne have brug for.

Du vil ikke blot være endnu en køber i rækken – Vi vægter personlig rådgivning og at du træffer de rigtige valg og beslutninger. Vi ved hvor mange overvejelser og spørgsmål der måtte opstå i forbindelse med køb af grund og at skulle bygge et hus ovenpå. Vi kan heldigvis hjælpe dig med A-Z og du kan derfor, med vores 40-års erfaring indenfor byggeri, føle dig i trygge hænder hos os.

Vi er selv beliggende i Dronninglund og ved derfor alt hvad der er værd at vide om byen, foreningslivet, institutionerne osv. Du vil derfor være i rigtigt trygge hænder hos os – Vi støtter lokallivet i Dronninglund og derfor er byggegrundene også en hjertesag for os. Har det vækket din interesse? Læs mere om vores totalentreprise løsning.