NYBYGGERI

Vi bygger fra start til slut – 98 84 20 22

Vi laver nybyggeri i hele Nordjylland

Ved nybyggeri lægger vi stor vægt på anvendelse af kvalitetsmaterialer og vi sørger for en funktionel indretning med gennemførte detaljer, så der skabes en helhed. Med vores kvalificerede medarbejdere i huset, kan vi opfylde ønsket om netop din drømmebolig, da alle vore boligbyggerier er individuelle og efter vore kunders ønsker. Vi bygger dit nye drømmehus eller lejlighed i f.eks Dronninglund, Sæby, Hjørring, Frederikshavn eller Aalborg – ja vi dækker hele Vendsyssel.

Ved nye enfamiliehuse lægger vi stor vægt på en funktionel indretning, et lavt og miljøvenligt energiforbrug samt at kvaliteten er i top. Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning på indretningen til det nye hus, som netop passer til kundens ønsker og behov, så ønsket om at få det helt rigtige drømmehus bliver opfyldt.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Se nogle udvalgte nybyggerier herunder. Vi har igennem årene bygget nogle vidt forskellige og meget flotte huse til alle typer behov.

BELLA VISTA

Se byggeriet BELLA VISTA her.

Rosenhaven

Se bolig fra Rosenhaven her.

Civagaard

Se byggeriet Civagaard her.

Ådalen

Se byggeriet Ådalen her.

Store Bøgelunden

Se byggeriet Stor Bøgelunden her.

Gogeurtevej

Se byggeriet Gogeurtevej her.

Store Nørrehaven

Se byggeriet Store Nørrehaven her.

Kirkevej

Se byggeriet Kirkevej her.

Bøgelunden

Se byggeriet Bøgelunden her.

Store Lindenovsvej

Se byggeriet Store Lindenovsvej her.

Troldelunden

Se byggeriet Troldelunden her.

Kongevejen

Se byggeriet Kongevejen her.

Ulstedvej

Se byggeriet Ulstedvej her.

Nybyggeri i Nordjylland

Vi laver nybyggeri i hele Nordjylland med dig på sidelinjen. Ved at vælge M2-Byg får du en partner med 40 års erfaring i byggebranchen og med sans for at kombinere moderne designs med traditionelt kvalitetshåndværk. Du kan lade os koordinere hele processen for dig, eller du kan hyre os til at bistå med dele af projektet. Skal vi hjælpe dig med tømrearbejde, murerarbejde, kloakarbejde eller andet? Giv os også et kald på 98 84 20 22 med dine spørgsmål.