tomrer

Mere end 40 års erfaring med tømrearbejde

Går du og overvejer at bygge et nyt hus eller måske bare udvide det, du allerede har? Tømrearbejde er en af vores ubestridte spidskompetencer og når det kommer til tømrearbejde, er vi eksperter med mere end 40 års erfaring. Der er simpelthen ikke en opgave, vi ikke kan klare. Vi bygger fra start til slut og sørger for, at der er gennemsigtighed med vores arbejde, så du kan følge godt med i dit projekt. Selvom vi holder til i Dronninglund i Nordjylland, så dækker vi faktisk hele landet og vi udfører arbejde for alle; både for private, men også for det offentlige, samt virksomheder.

tømrearbejde

Hvad overvejer du at få bygget?

I M2-BYG er vi som sagt eksperter indenfor tømrefaget og der er ikke det, vi ikke kan bygge. Dette har vi bevist utallige gange og vi altid gerne hjælpe dig med at realisere din drøm og give dig de bedst muliglige resultater. Der er ikke noget byggeprojekt, der er for småt; vi ordner både døre og vinduer, lofter, tagrenovering, skure, carporte, isolering, vægarbejde og snedkerarbejde.

Ligeledes er der heller ikke noget projekt, der er for stort til os. Vi har allerede lavet større projekter som bl.a. Bella Vista luksus boliger i Nibe, hvor vi stod for alt håndværkerarbejdet, herunder alt tømrearbejde. Vi er derfor vant til større projekter, så har du brug for komplet nybyggeri, tilbygninger og større renoveringer, står vi klar til at hjælpe dig. Tøv endeligt ikke med at kontakte os på tlf.: 98 84 20 22.

Professionelle fagfolk

Uanset størrelsen på dit projekt, så garanterer vi, at du får professionelle tømrer til at løse projektet på den bedst mulige måned. Hos M2-BYG lægger vi meget vægt på, at vores tømrearbejde, såvel som vores andet håndværkerarbejde, bliver udført til perfektion og vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi arbejder, fordi vi kan lide det og det kan ses i vores projekter. Vi hos M2-BYG har passion for byggeprojekter, store såvel som små og det kan ses i de projekter, vi arbejder på.

Vores portefølje

Som sagt har vi mange års erfaring og vi har lavet masser af store og små projekter. Dette gælder alt fra tømrearbejde til murerarbejde, kloakarbejde, entreprenørarbejde og totalenterprise. Der findes nok ikke en opgave, vi ikke kan løse og vi står altid klar, når du har brug for at få lavet et nyt projekt. Denne erfaring kommer ikke af sig selv og vi har gennem årene fået opbygget os en stor portefølje af projekter, som vi har ført til slut. Disse projekter er vi naturligvis meget stolte af og derfor vil du gerne fremvise dem.

Bella Vista i Nibe

Luksuslejlighederne Bella Vista i Nibe er et af vores hidtil største projekter og vi har sørget for al slags arbejde, herunder alt tømrearbejde. Disse lejligheder er som sagt ren luksus og de er lavet i kun de bedste materialer. Derfor har vi, naturligvis som altid, været meget omhyggelige med, at det hele er blevet gjort ordentligt og det er noget, som vi altid er stolte af. Vi er glade for, at vi kunne få lov til at bygge et projekt som dette, for det giver os god mulig for at bevise, hvad det er vi står for hos M2-BYG – Nemlig kvalitet!

Luksuslejligheder som disse kræver en høj standard for alle involverede parter og vi har bestemt sørget for at gøre vores del. De står desuden klar til indflytning.

Rosenhaven i Dronninglund

Rosenhaven i Dronninglund er et lækkert område med endnu lækrere boliger, som vi naturligvis bygger. Vi har byggegrundene til salg og så bygger vi naturligvis gerne huset til dig. Området ligger tæt på centrum i Dronninglund men det er alligevel et stille område. Vi står naturligvis for alt arbejde, herunder tømrearbejde, så du ved, at det bliver gjort ordentligt. Derudover går vi meget ind for bæredygtighed og du kan derfor vælge, at vi skal bygge et 0-energihus på Rosenhaven. Det giver rigtig god mening, da et 0-energihus ikke har brug for meget varmetilførelse, for at holde en god temperatur indvendigt, så du sparer mange penge på din varmeregning og skåner miljøet. Det giver god mening for os.

Du får altså en lækker, ny og energibesparende bolig, som vi står for, så du ved, at kvaliteten er helt i top.

Tagudskift i Dronninglund

I 2018 stod vi for et stort tagudskift-projekt i Dronninglund, hvor en større bygning skulle have et nyt tag. Her havde vi vores dygtige tømrer til at ordne alt tømrearbejde og vi sørgede naturligvis for, at arbejdet blev lavet med kun de bedste materialer.

Tagudskift i Dronninglund

Tømrearbejde vi kan være stolte af

Vi har naturligvis mange flere projekter under bæltet, end hvad du ser her i dette indlæg, men tag endeligt et kig på vores side for projekter, nybyggeri, helårsboliger og byggegrunde for en stort samlet oversigt over, hvad vi hidtil har lavet. Vi sørger hele tiden for at udvide vores portefølje af projekter og der er altid plads til dit næste projekt.

Book os til at udføre dit projekt

Uanset hvad du skal have lavet af tømrearbejde, eller andet arbejde for den sags skyld, er vi klar til at give dit et konkurrencedygtigt tilbud. Vi kører ud til dig, uanset hvor i landet du befinder dig og hjælper med at føre dine drømme ud i livet.

Vil du gerne vide mere, kan du læse om vores tømrearbejde her.

Ellers, så kontakt os gennem følgende oplysninger:

Telefon: +45 98 84 20 22

E-mail: info@m2-byg.dk