HELÅRSBOLIGER

Moderne boliger | Klar til indflytning

Om Boligerne

Alle vores boliger er moderne konstrueret og energieffektive. Når i flytter ind får glæde af et stilrent design i dansk håndværk.

Rosenhaven byder på flot nærtliggende natur og dyreliv samtidigt med kort afstand til centrum med skole, shopping og fritid samt et spirende stisystem.

Om Rosenhavens lejemål

Rosenhaven administrerer 54 boliglejemål i Dronninglund, Sæby, og Nibe. Herudover råder vi over 10 erhvervslejemål i henholdsvis Sæby og Dronninglund. Fælles for alle lejemålene er, at disse er i god stand og relativt moderne, idet bygningerne er under 20 år gamle. I øjeblikket er samtlige lejemål udlejet, men vi har en venteliste til interesserede, der ønsker at blive skrevet op.

Til private lejemål:

Send en mail til juul@m2-byg.dk med navn, telefonnummer, kontakt e-mail, samt at du ønsker at komme på ventelisten.

Til erhvervslejemål:

Send en mail til juul@m2-byg.dk med virksomhedens Navn, CVR, Telefonnummer, kontakt e-mail, samt at du ønsker at komme på ventelisten. Tilføj gerne et kort skriv om, hvad virksomheden beskæftiger sig med.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide nærmere om lejemålene, er du velkommen til at give os et kald på 21212576 eller sende en mail med dine oplysninger til juul@m2-byg.dk.

BellaVista i Nibe

Nye luksusboliger

Vi byder på nogle helt fantastiske nye boliger i Nibe på sygehusvej. Her ses en illustration af boligerne udefra.

Disse er dog nu indflytningsklare og står parat til jer. Vi bygger kun kvalitet og boligerne i Nibe er en afspejling af dette.

Se mere på hjemmesiden via dette link!

Moderne indretning af boliger

Boligerne byder på det seneste indenfor byggeri og et moderne og stilrent design i top kvalitet. Vi bruger kun de bedste materialer og sørger for, at det er professionelle fagfolk, der har stået for det hele.

Se den flotte indretning af en af boligerne i Nibe her. Se hvordan lyset er i fokus og lejlighedens rummelighed skinner igennem. Alt er designet til at være let og stilrent i dansk moderne design.

Læs mere om BellaVista via dette link!

Se hvad du får med boligerne i Nibe

Nibe er en by i udvikling ligesom Dronninglund og har meget at byde på!

Nibes historie
Alt om Nibe
Derfor er det dejligt i Nibe!
Handel i Nibe
Erhvervsliv i Nibe
Foreninger i Nibe

Få mere information

Har du spørgsmål til vores boliger, priser eller ledighed?
Du er altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via sitet her.

Ring til os i dag på:

21 21 25 76