Byggegrunde

Få en fremvisning: 98 84 20 22

Information

De velbeliggende byggegrunde er alle placerede i attraktive områder med masser af rekreative arealer. I følgende overblik kan du se, hvor tæt en afstand, der er tale om ved ALLE byggegrunde.

  • 2 km stisystem, 5000 m² sø, anlagt friareal med boldbane m.m.
  • 800 m til skole & idrætshal.
  • 600 m til byens indkøbscenter med alt lige fra dagligvare til modetøj
  • 500 m til busstoppested med busforbindelser til Aalborg, Sæby & Frederikshavn.
  • 20 min. til Aalborg via. motorvejen.
  • 35 min. til Frederikshavn via motorvejen.

Grunde fra 868 m² til 1575 m²
Alle priser er incl. moms. Alle grundene er fuldt byggemodne.

Brug For Mere Information?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på din undren og besvare alle spørgsmål om byggegrundene. Ring i dag direkte til vores ekspert på + 45 21 21 25 76 og hør nærmere.

Kontakt os direkte på tlf:

Book en rundvisning til byggegrund:

Sidebar - Book en rundvisning
IMG 4181 1 1024x683 1
IMG 4218
dronninglund cup

Byggegrunde Til Salg I Dronninglund

Overvejer du at flytte i nyt hus? Eller er det første gang du skal købe? Så er du landet det helt rigtige sted! Der er i øjeblikket rivende fart på i Dronninglund, hvor der etableres nye byggegrunde med stor hast for at imødekomme den store efterspørgsel. Vi har i øjeblikket byggemodne grunde til salg på fire fede placeringer med fantastisk beliggenhed tæt på både institutioner, fritidsaktiviteter, faciliteter og shopping. Hos M2 BYG har vi stor fokus på klar kommunikation mellem os og dig. Vi ønsker, at du har alt den information, du har brug for og ikke er i tvivl om det mindste.

Kontakt os endelig hvis du har de mindste spørgsmål! Eller læs vores guide til køb af byggegrunde

Vi står altid til rådighed for alle slags spørgsmål du kunne have – ikke kun omkring byggegrundene men også omkring Dronninglund som by generelt. Du kan se de fire byggegrunde i nedenstående sektioner og få en bedre forståelse af, hvordan Dronninglund vil være perfekt til starten på din drømmebolig. De fire udstykninger samt byggegrundene herpå er således at finde i henholdsvis SøtoftenRævdalslundenRosenhavenog Sølunden. Byggegrundene (SØLUNDEN UNDTAGET) fremstår fuldt byggemodne, så du har mulighed for at påbegynde byggeriet hurtigst muligt på de solide grundarealer.

Vi opfordrer dig til at komme ud og høre mere om grundene så du kan se dem med egne øjne. På denne måde får du nemlig et fantastisk billede af dit nabolag, miljøet og kan visualisere din kommende husstand. I samme omgang kan du udforske Dronninglund by og bedre få en følelse af om det er det helt rigtige valg for dig!

Vælg udstykning med byggegrunde

Hvorfor vælge byggegrund i Dronninglund?

Dronninglund har tidligere været lidt af en overset perle, men i øjeblikket stormer byen frem, og nye familier begynder at få øjnene op for byens værdi. Byggegrunde til salg i Dronninglund er på nuværende tidspunkt i høj efterspørgsel, og det er der flere gode grund til. Man har i de senere år investeret markant i infrastrukturen i byen, og der er endnu mere på vej i fremtiden. Dertil kommer også den attraktive beliggenhed i Vendsyssels perle. Blot 20 minutters kørsel på motorvejen fra Aalborg og 35 minutter fra Frederikshavn, hvilket giver dig gode forudsætninger for at pendle til og fra arbejde, fritidsaktiviteter og arrangementer.

Tæt på strand og liv

Skal du på stranden, finder du den familiepopulære Asaa strand blot 10 minutter væk, og sådan fortsætter det. Alle byggegrunde har en super belejlig beliggenhed tæt på skole, indkøb, aktiviteter samt byens midtpunkt. Derudover er byggegrundene placerede i rolige kvarterer med grønne områder og plads til privatliv. Alt dette og mere til giver familier rigtigt gode forudsætninger for at finde en byggegrund til salg som kan være grundstenen for din drømmebolig. Tag på tur rundt i byen og se for dig selv, hvad den har at byde på. Dronninglund velkommer dig, og vi hos M2 BYG håber, at det er noget for dig. Her kan du læse, hvad du kan forvente fra sådan en serviceorienteret by som Dronninglund. Her er alt, hvad du og din familie har brug for til jeres drømmebolig.

Byg nyt hus i Dronninglund – Her investeres der i ungdommen

Dronninglund er først og fremmest en by, hvor der tages godt vare på børnenes velvære. Byen råder allerede over et gymnasium, en efterskole og flere institutioner for mindre børn samt et fritidshus, hvor de lidt ældre børn samles til sociale arrangementer. Byen råder også over flere områder med legepladser omringet af grønne områder og flotte konstruktioner. Lad blot børnenes kreativitet få frit løb, og lad dem nyde naturen imens.

Ligeledes råder Dronninglund over hele fire sportshaller, som jævnligt tages i brug af klubberne. Hvert år flokkes folk til fra hele verden til for at deltage i håndboldcuppen i byen. Intet mindre end 20 nationer er repræsenteret ved håndboldcuppen. Som en by med højt serviceniveau er der derfor mulighed for en bred række sportsgrene og sociale arrangementer for børnene og de unge. Håndbold, fodbold, e-sport og ridning praktiseres på klubniveau med stort engagement og interesse.

Kommunen har stort fokus på byens velvære og fremtid, og det er et mål, at Dronninglund skal være en by for hele familien og især de små. Dette er der stort fokus på nu, og det vil der også være i fremtiden. Dette afspejles således også i byggegrundene, som alle er i tætte relationer til det høje serviceniveau. Når du køber en byggegrund i Dronninglund hos os, får du et utroligt familievenligt miljø, og det gælder alle byggegrundene.

Infrastrukturen renoveres fuldt ud

I øjeblikket har man igangsat en række renovationsprojekter, som skal effektivisere byens vejnet og indre midtpunkt yderligere. Som en by for hele familien investerer man også fremadrettet heftigt i renoveringer og tilbygninger, som skal forhøje serviceniveauet endnu mere. Du finder alt, hvad du har brug for i Dronninglund lige fra butikstorv, byggecenter og fritidsaktiviteter til et industriområde med større arbejdspladser. Et nyt bibliotek er så småt ved at være færdigt, ligesom man renoverer gaderne i Dronninglund midtpunkt samt flere af institutionerne. Vejnetværket i yderkanten af Dronninglund er således også ved at få en overhaling for at gøre plads til de kommende boliger og byggerier. Vi hos M2 BYG er involveret i mange projekter i Dronninglund, og det er en ægte mærkesag for os at se byen blomstre endnu mere.

Dronninglund er et yderst naturskønt område

Noget af det der positivt overrasker mange nytilflyttede i Dronninglund, er den blomstrende grønne natur. 10 minutter fra centrum er du omringet af grøn skov og store græsarealer. Især skovmiljøet har indlagte stier med bålpladser og arealer til sociale arrangementer. Undervejs finder du også gamle flotte byggerier og søer, som alle giver en slående udsigt langs stierne på din færden. Der er et spirende udendørs for hele familien i stille og rolige miljøer, hvor der er masser af plads. De grønne områder er således også at finde omkring hver eneste byggegrund. Naturen er noget, der skal opleves, og her er der rig mulighed for det for. Den korte afstand til stranden, giver blot endnu flere muligheder for hele familien.

Derfor skal du vælge at købe byggegrund hos M2 BYG

Hos os har du ikke blot muligheden for at finde din drømmegrund – vi kan også hjælpe dig med dit drømmehus! Vi tilbyder totalentreprise og kan derfor hjælpe dig om det blot er byggetegninger, konstruktion eller hele byggeriet så hjælper vi med alt hvad du kunne have brug for.

Du vil ikke blot være endnu en køber i rækken – Vi vægter personlig rådgivning og at du træffer de rigtige valg og beslutninger. Vi ved hvor mange overvejelser og spørgsmål der måtte opstå i forbindelse med køb af grund og at skulle bygge et hus ovenpå. Vi kan heldigvis hjælpe dig med A-Z og du kan derfor, med vores 40-års erfaring indenfor byggeri, føle dig i trygge hænder hos os.

Vi er selv beliggende i Dronninglund og ved derfor alt hvad der er værd at vide om byen, foreningslivet, institutionerne osv. Du vil derfor være i rigtigt trygge hænder hos os – Vi støtter lokallivet i Dronninglund og derfor er byggegrundene også en hjertesag for os. Har det vækket din interesse? Læs mere om vores totalentreprise løsning.