BYGGEGRUNDE

Fuldt byggemodne grunde

Byggegrunde i Dronninglund

Der er i øjeblikket fart på i Dronninglund, hvor der etableres nye byggegrunde med stor hast for at imødekomme efterspørgslen. Vi tilbyder i øjeblikket byggegrunde på fire placeringer i fantastisk beliggenhed tæt på institutioner, fritidsaktiviteter, faciliteter og shopping. Hos M2 BYG har vi stor fokus på klar kommunikation. Vi ønsker, at du har alt den information, du har brug for og ikke er i tvivl om det mindste. Spørg endelig løs!

Vi står til rådighed for alle slags spørgsmål, du måtte have ikke blot for byggegrundene men for Dronninglund som by generelt. Du kan se de fire byggegrunde i nedenstående sektioner og få en bedre forståelse af, hvorfor du skal vælge Dronninglund til drømmeboligen. De fire udstykninger og byggegrundene herpå er således at finde i henholdsvis SøtoftenRævdalslundenRosenhaven og Sølunden. Byggegrundene (SØLUNDEN UNDTAGET) fremstår fuldt byggemodne, så du har mulighed for at påbegynde byggeriet hurtigst muligt i solide grundarealer.

Vi opfordrer dig til at høre mere om grundene og selv se dem i levende live. På denne måde får du nemlig et fantastisk billede af dit nabolag, miljøet og kan visualiserer din kommende husstand.

Hør mere i dag

Information

De velbeliggende byggegrunde er alle placerede i attraktive områder med masser af rekreative arealer. I følgende overblik kan du se, hvor tæt en afstand, der er tale om ved ALLE byggegrunde.

  • 2 km stisystem, 5000 m² sø, anlagt friareal med boldbane m.m.
  • 800 m til skole & idrætshal.
  • 600 m til byens indkøbscenter med alt lige fra dagligvare til modetøj
  • 500 m til busstoppested med busforbindelser til Aalborg, Sæby & Frederikshavn.
  • 20 min. til Aalborg via. motorvejen.
  • 35 min. til Frederikshavn via motorvejen.

Grunde fra 868 m² til 1575 m²
Alle priser er incl. moms. Alle grundene er fuldt byggemodne.

Brug for mere information?

Vi sidder klar til at hjælpe dig på din undren og besvare alle spørgsmål om byggegrundene. Ring i dag direkte til vores ekspert på 21 21 25 76 og hør nærmere.

Vælg din udstykning

Hver udstykning har en række unikke byggegrunde i Dronninglund

SØTOFTEN

Byggegrunde på Søtoften sælges fra kr. 450.000 – 775.000
Prisen er ekskl. tilslutningsafgifter.

ROSENHAVEN

Kontakt os for priser på Rosenhaven.
Giv os et kald i dag på 21212576.

RÆVDALSLUNDEN

Byggegrunde på Rævdalslunden sælges fra kr. 375.000 – 495.000
inkl. tilslutningsafgifter.

TULIPANHAVEN

Byggegrunde på Tulipanhaven sælges fra kr. 375.000 – 598.000
ekskl. tilslutningsafgifter.

SØLUNDEN

(PLANLAGT) Byggegrunde på Sølunden sælges fra kr. 375.000 – 680.000
ekskl. tilslutningsafgifter.

Hvorfor vælge byggegrund i Dronninglund?

Dronninglund har tidligere været lidt af en overset perle, men i øjeblikket stormer byen frem, og nye familier begynder at få øjnene op for byens værdi. Byggegrunde i Dronninglund er i høj efterspørgsel, og det er der en god grund til. Man har i de senere år investeret markant i infrastrukturen i byen, og der er endnu mere på vej i fremtiden. Dertil kommer også den attraktive beliggenhed i Vendsyssels perle. Blot 20 minutters kørsel på motorvejen fra Aalborg og 35 minutter fra Frederikshavn, giver dig gode forudsætninger for at pendle til og fra arbejde, fritidsaktiviteter og arrangementer.

Skal du på stranden, finder du den familiepopulære Asaa strand blot 10 minutter væk, og sådan fortsætter det. Alle byggegrunde har en super belejlig beliggenhed tæt på skole, indkøb, aktiviteter samt byens midtpunkt. Derudover er byggegrundene placerede i rolige kvarterer med grønne områder og plads til privatliv. Alt dette og mere til giver familier rigtigt gode forudsætninger for at finde byggegrunden til drømmeboligen. Tag på tur rundt i byen selv og se, hvad den har at byde på. Dronninglund velkommer dig, og vi hos M2 BYG håber, at det er noget for dig. Læs med her om, hvad du kan forvente fra sådan en serviceorienteret by som Dronninglund. Her er alt, hvad du og din familie har brug for til jeres drømmebolig.

Der investeres i Dronninglunds ungdom

Dronninglund er først og fremmest en by, hvor der tages godt vare på børnenes velvære. Byen råder allerede over et gymnasium, en efterskole og flere institutioner for mindre børn samt et fritidshus, hvor de lidt ældre børn samles til sociale arrangementer. Byen råder også over flere områder med legepladser omringet af grønne områder og flotte konstruktioner. Lad blot børnenes kreativitet få frit løb, og lad dem nyde naturen imens.

Ligeledes råder Dronninglund over hele fire sportshaller, som jævnligt tages af brug af klubberne. Hvert år flokkes folk til fra hele verden til for at deltage i håndboldcuppen i byen. Intet mindre end 20 nationer er repræsenteret ved håndboldcuppen. Som en by med højt serviceniveau er der derfor mulighed for en bred række sportsgrene og sociale arrangementer for børnene og de unge. Håndbold, fodbold, e-sport og ridning praktiseres på klubniveau med stort engagement og interesse.

Kommunen har stort fokus på byens velvære og fremtid, og det er et mål, at Dronninglund skal være en by for hele familien og især de små. Dette er der stort fokus på nu, og det vil der også være i fremtiden. Dette afspejles således også i byggegrundene, som alle er i tætte relationer til det høje serviceniveau. Når du køber en byggegrund i Dronninglund hos os, får du et utroligt familievenlig miljø, og det gælder alle byggegrundene.

Infrastrukturen renoveres fuldt ud

I øjeblikket har man igangsat en række renovationsprojekter, som skal effektivisere byens vejnet og indre midtpunkt yderligere. Som en by for hele familien investerer man også fremadrettet heftigt i renoveringer og tilbygninger, som skal forhøje serviceniveauet endnu mere. Du finder alt, hvad du har brug for i Dronninglund lige fra butikstorv, byggecenter og fritidsaktiviteter til et industriområde med større arbejdspladser. Et nyt bibliotek er så småt ved at være færdigt, ligesom man renoverer gaderne i Dronninglund midtpunkt samt flere af institutionerne. Vejnetværket i yderkanten af Dronninglund er således også ved at få en overhaling for at gøre plads til de kommende boliger og byggerier. Vi hos M2 BYG er involveret i mange projekter i Dronninglund, og det er en ægte mærkesag for os at se byen blomstre endnu mere.

Dronninglund er et naturskønt område

Noget af det der positivt overrasker mange nytilflyttere i Dronninglund er den blomstrende grønne natur. 10 minutter fra centrum er du omringet af grøn skov og store græsarealer. Især skovmiljøet har indlagte stier med bålpladser og arealer til sociale arrangementer. Undervejs finder du også gamle flotte byggerier og søer, som alle giver en slående udsigt langs stierne på din færden. Der er et spirende udendørs for hele familien i stille og rolige miljøer, hvor der er masser af plads. De grønne områder er således også at finde omkring hver eneste byggegrund. Naturen er noget, der skal opleves, og her er der rig mulighed for det for. Den korte afstand til stranden, giver blot endnu flere muligheder for hele familien.

Tag et kig på et lille uddrag af Dronninglunds flotte natur på billederne herunder.