Rævdalslunden

Få en fremvisning: 98 84 20 22

Status på Rævdalsunden

resterende boliger rævdalslunden

Kontakt os direkte på tlf:

Book en rundvisning på Rævdalslunden:

Sidebar - Book en rundvisning

Her finder du Rævdalslunden:

Rævdalslunden i Dronninglund

Byggegrundene står med allerede tilsluttet kloakstik, skelbrønde og elkabel, så meget af arbejdet er allerede lavet for jer. Dette er fuldt byggemodene byggegrunde, som er lige til at gå til for jeres projekt.

Resterende byggegrunde på Rævdalslunden

Alle byggegrunde på Rævdalslunden er nu solgt. Vi henviser i stedet til en fremvisning af Søtoftens byggegrunde.

Tag kontakt til os på: 21 21 25 76 for mere information og uddybende dialog om byggegrundene.

Bebyggelsen

Rævdalslunden er beliggende i fladt terræn i det sydøstlige Dronninglund lige ved siden af Sølunden og tæt ved Søtoften. Der er tale om en fuldt byggemoden byggegrund til ethvert behov. Er i en familie eller har du behov for god plads til dine husdyr, er dette stedet for dig.

Ved denne byggegrund finder du allerede anlagte gadebelysninger, rabatter, stier, asfaltering og udvidelse af vejnetværket. Du kan derfor påbegynde dit byggeprojekt med det samme og skære en god portion af arbejdstiden væk. Når man skal vælge byggegrund, er der typisk meget at se til og meget arbejde forbundet med klargøring af grundene. Her får du byggegrunde, som står klar til byggeprojektet af din drømmebolig i Dronninglund.

Vi har lavet en del af forarbejdet for dig, så du ikke behøver føje dette til din travle liste undervejs i byggeprojektet. Hvis det ønskes, kan vi hjælpe dig med selve byggeriet, hvad enten der er tale om byggetegninger, indretning, konstruktion og finansiering. Rævdalslunden er fuldt byggemoden til dit kommende projekt om drømmeboligen.

Brug for hjælp til at opføre drømmeboligen?

Vi kan desuden tilbyde at tegne, indrette og opføre jeres drømmehus til håndværker-pris og i god kvalitet. Desuden kan vi finansiere jeres hus 95%, hvis vi indgår entreprisekontrakt med jer.

Rævdalslunden Miljøvenlig byggegrund

Vi går ind for bæredygtigt byggeri, og alle grundene på Rævdalslunden afspejler dette. Derfor er det vigtigt at skåne miljøet og levere byggegrunde, som lever op til dette. Du vil således have mulighed for at bygge et 0-energihus eller et passivhus. Rævdalslunden beliggenhed i det rolige grønne nabolag gør det særdeles attraktivt at bygge miljøvenlige husstande.

Hvis du har spørgsmål omkring konstruktionen af miljøvenlige huse på Rævdalslunden, så tag endelig kontakt til os i dag på: 21 21 25 76 eller kontakt os her. Tag også endelig med ud og se grundene selv og få en god ide af de mange muligheder for at bygge din drømmebolig i Dronninglund.

Området og miljøet

Rævdalslunden befinder sig i en fantastisk beliggenhed blot:

  • 500 meter fra Dronninglund skole og Dronninglund idrætshal.
  • 1 km fra Dronninglund C og deri torvet og meget mere.
  • 1,5 km fra Dronninglund Gymnasium

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten. Rævdalslunden har utroligt meget at byde og stort potentiale til drømmeboligen.

Området og miljøet

Dronninglund er en by med super højt serviceniveau, og du finder alt, hvad du har brug for. Det er nemt at pendle til og fra de omkringlæggende større byer såsom Aalborg og Frederikshavn, da motorvejen løber lige udenfor byen. Shopping, institutioner og fritidsaktiviteter skal du ikke lede længe efter, og der er i høj grad fokus på de unges velvære med uddannelse og fritidsaktiviteter.