Bella vista 1

Luksus boliger i fredelige omgivelser hos Bella Vista Nibe

Luksus boliger i Nibe? Denne charmende lille by er placeret i Nordjylland med små 20 minutters kørsel ind til storbyen, Aalborg. Nibe er en gammel by som er kendt for sin festival, historiske gader og den fantastiske beliggenhed ved Limfjorden. I denne nordjyske perle finder du Bella Vista Nibe.

Bella Vista er en række ambitiøse luksuslejligheder, som er placeret fuldstændig fantastisk på adressen Sygehusvej 14, 9240 Nibe, hvor du har fri udsigt over Limfjorden og små 5 minutters kørsel ind til Nibe centrum. Bella Vista Nibe består af 24 boliger med 4 værelser i alle boligerne. Blandt de 24 boliger er der oprettet 20 boliger med en størrelse på hele 143 m2, hvilket giver en stor og rummelig lejlighed, hvor der er rigeligt med mulighed for at danne det perfekte hjem til hele familien. Lejlighederne på 143 m2 kommer med 2 badeværelse, hvilket egner sig perfekt til større familier, hvor der kan være travlt på toiletterne om morgenen. De sidste 4 boliger er en smule mindre med deres 134 m2, hvilket overhovedet ikke påvirker deres potentiale for at være det bedste familiehjem i Nibe. Denne type luksus lejlighed kommer med 1 badeværelse, hvortil det måske egner sig bedre til mindre familier eller par.

Top moderne luksus boliger med udsigt over Limfjorden

Som det ligger i det italiensk inspirerede navn, så er disse luksus boliger utrolig smukke. Men dette navn er ikke blot blevet tildelt på baggrund af deres fantastiske beliggenhed med tilhørende udsigt, men også på grund af lejlighedernes spændende design og kvalitet. Hos M2 Byg har vi haft utrolig meget fokus på kvaliteten ved Bella Vista, hvortil der er brugt de absolut bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Med dette smukke lejlighedskompleks har vores arkitekt kunne designe store, rummelige lejligheder med masser af naturlig lys. I hver bygning er der en indbygget elevator fra kælder på til alle boligerne, hvilket kommer til at være utrolig behjælpelig ved mange lejligheder. Alle de problemer som man typisk oplever ved lejligheder i storbyer, hvor der ikke er adgang til elevator, er pist væk vores luksus boliger. Her kan du bruge elevatoren ved indflytning, så du aldrig kommer til at bære tunge flyttekasser op ad trapper igen.

Ingen problemer med parkering!

Når du ankommer til vores flottet kompleks, vil du have mulighed for at parkere din bil i den private parkeringskælder, hvor du har din helt egen private parkeringsplads. Fra din parkeringsplads kan du ved lethed transportere tasker og indkøbsvarer direkte op til din lejlighed ved hjælp af elevatoren. Hvis du kommer med en større mængde personlige ejendele og er bekymret for manglende plads – så skal du bare trække vejret helt roligt. Hos Bella Vista Nibe har du et dejligt og sikkert depotrum, hvor du kan opbevare alle de ting, som ikke kan være i lejligheden. Vores depotrum er naturligvis rene og varme, således dine personlige ejendele ikke bliver påvirket af vejr og vind. Ligeledes har du også mulighed for at parkere din cykel i vores cykelkæder, så du ikke skal bekymre dig om cyklens sikkerhed.

God isolering og gulvvarme i hele lejligheden

Nu når vi snakker om vejr og vind, så skal man selvfølgelig huske på at vi bor i Danmark. Vores dejlige land har desværre en ubarmhjertig placering på verdenskortet, hvilket gør at vores vejr kan komme i mange forskellige former. Vores vintre kan være utrolig kolde med meget lave temperatur, hvortil det er utrolig vigtigt at have et godt isoleret hjem. Bella Vista Nibe er som nævnt designet med hjælp af kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på et dejligt isoleret hjem til familien. Hvis dette ikke er nok til at holde på varmen, så har vi også designet vores luksus boliger med total gulvvarme, som giver dig effektiv varme i hele lejligheden. Der er derfor ingen grund til at få kolde fødder ved køb af luksus boliger i Bella Vista.

Nyd sommeren i Bella Vista

Som nævnt kommer Danmark med nogle ubarmhjertige måneder, når man kigger på det danske vejr, men det er også vigtigt at huske på alle de gode måneder. Der findes intet bedre end en god dansk sommer. Her kan Danmark følge med selv de største feriedestinationer. Den varme, danske sommer kan du opleve på vores helt fantastiske altaner hos Bella Vista. Alle boliger på 1 og 2 sal kommer med to store og flotte altaner, som peger direkte nordvest mod den spejlklare Limfjord, som alle dage i ugen kan slå den franske riviera. På altanerne er der indarbejdet en solid skillevæg beklædt med tegl, således du kan nyde naturen og dens fred uden at skulle kigge på din nabo. Hvis du bor på stuen bliver du på ingen måde snydt for hverken udsigt eller komfort hos Bella Vista Nibe. Alle luksus boliger i stueetagen har en yderst rummelig terrasse på op til 91 m2, hvorfra du og familien hurtigt kan strække benene og ved lethed komme ned til vandet.

Familievenlig lejlighed i en charmende by

Vores dejlige lejligheder er som sagt beliggende i Nibe, som uden tvivl er en Danmarks hyggeligste byer. Nibe er kendt helt tilbage til 1300-tallet, hvor man den dag i dag stadigvæk kan fornemme byens historiske betydning. Trods sin mindre størrelse, så er Nibe er en by i rivende udvikling, hvor mange tilflyttere fra især Aalborg søger til, for at få opleve dansk natur og stilhed, når der skal etableres en familie. Især når man snakker om familie forøgelse, viser Nibe sit kæmpe potentiale. Byen har både daginstitutioner for de mindste samt folkeskole for de lidt ældre børn i familien.

Rig mulighed for aktiviteter i Nibe

Ligeledes er der masser af muligheder for underholdning i og omkring byen, hvor du og familien blandt andet kan nyde hinandens selskab i den lokale biograf. Hvis vejret ikke tillader en hurtig dukkert i Limfjorden, er det også muligt at tage familien med i Nibe Svømmehal, hvor der kan nydes en vandtemperatur på 28 grader året rundt. Nibe giver også muligheder for sjove fritidsaktiviteter for både børn og voksne gennem den nærliggende golfklub og fodboldklub.  

Oplev Bella Vista i dag!

Så mangler du en drømmelejlighed med fantastisk udsigt over den smukke Limfjord, så har du lige nu mulighed for at købe en af vores dejlige lejligheder hos Bella Vista Nibe. Med en af vores lejligheder får du chancen for at blive etableret i en smuk og historisk by, som kan tilbyder nok til alle målgrupper. Hvis du har spørgsmål vedrørende boligerne, så skal du bare kontakte os gennem vores kontaktside lige her. Der er mulighed for en uforpligtende samtale vores sælgere, så du kan opleve vores luksus boliger ved Bella Vista Nibe.

Ved interesse kan du ringe til os på 98 84 20 22 eller skrive mail til info@m2-byg.dk.