Sølunden

OBS: Planlagt udstykning

Byggegrundene Er Derfor Endnu Ikke Byggemodne.
(Denne Udstykning Er Endnu Ikke Prissat)

Status på Søtoften:

Søtoften – Attraktive priser fra 450.000,-
(+ tilslutningsafgifter)

soetoften oversigt 23 pr. 1. juni

Kontakt os direkte på tlf:

Book en rundvisning på Sølunden:

Sidebar - Book en rundvisning

Her finder du Sølunden:
(Parallelt med Rævdalslunden)

Sølunden i Dronninglund

Sølunden er beliggende i fladt terræn i det sydøstlige Dronninglund tæt ved Geråvej, parallelt med Rævedalslunden. Dette er en planlagt udstykning, hvilket betyder, at byggegrundene endnu ikke er byggemodne. Disse byggegrunde skal først planlægges i den kommende fremtid, men begliggenheden giver stadig anledning til at holde øje med grundene til fremtiden. Ved denne udstykning, vil der stadig være skønne grønne områder og masser af plads, når byggegrundene tager form.

Miljøvenlige byggegrunde

Vi går ind for bæredygtigt byggeri, og alle grundene på Sølunden afspejler dette. Derfor er det vigtigt at skåne miljøet og levere byggegrunde, som lever op til dette. Du vil således have mulighed for at bygge et 0-energihus eller et passivhus. Sølundens beliggenhed i det rolige grønne nabolag gør det særdeles attraktivt at bygge miljøvenlige husstande.
Hvis du har spørgsmål omkring konstruktionen af miljøvenlige huse på Sølunden, når udstykningen er færdig, så tag endelig kontakt til os i dag på: 21 21 25 76.

Pris

Sølunden er en planlagt udstykning. Der er derfor endnu intet prissats tilgængeligt.

Området og miljøet

Vi ved, hvilke parametre, der er vigtige hos den moderne boliginteresserede, og derfor er området og miljøet super vigtigt. Sølunden befinder sig i et dejligt, stille og roligt nabolag udenfor centrum men stadig blot 5 minutter i bil derfra. Der er ligeledes mange stier, som løber fra grundene med masser af muligheder for udflugter.

Om Dronninglund by

Dronninglund er en by med super højt serviceniveau, og du finder alt, hvad du har brug for. Det er nemt at pendle til og fra de omkringliggende større byer såsom Aalborg og Frederikshavn, da motorvejen løber lige udenfor byen. Shopping, institutioner og fritidsaktiviteter skal du ikke lede længe efter, og der er i høj grad fokus på de unges velvære med uddannelse og fritidsaktiviteter.

Søtoften befinder sig i en fantastisk beliggenhed blot:

  • 500 meter fra Dronninglund skole og Dronninglund idrætshal.
  • 1 km fra Dronninglund C og deri torvet og meget mere.
  • 1,5 km fra Dronninglund Gymnasium

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten.