Kloakarbejde

Få et tilbud på: 98 84 20 22

Kontakt os direkte på tlf:

Få et tilbud på kloakarbejde på mail:

Sidebar - Få et tilbud

Autoriseret kloakmester i Nordjylland

Lad M2 BYG håndtere dine kloakrelaterede opgaver på professionel og ikke mindst funktionel vis. Vi er autoriserede til at kunne klar en bred vifte af opgaver. Vi hjælper dig med at få styr på afløbene, om end det til private husttande, foreninger eller virksomheder. Skal du have renoveret badeværelset eller lavet en tilbygning i udhuset med kloakanlæg? Eller du står måske med en byggegrund og skal have kloakarbejdet ordnet inden boligprojektet kan begynde? M2 BYG hjælper dig med at bringe kloakken i orden med vores dygtige kloakmestre, der ved, hvad de laver. Da vi har mange års erfaring med kloakarbejde, er vi det trygge valg. Det betyder også, at vi kan tage vare på en bred vifte af opgaver hos private såvel som hos erhvervskunder på en yderst professionel facon.

kloakarbejde illustration
minigraver optimized

Få erfarne & effektive håndværkere

Hos M2 BYG råder vi over en bred vifte af fagfolk og eksperter. Vi sørger altid for, at du har de bedste folk til rådighed til din opgave. Vi har ligeledes adgang til alle de maskiner vi skal bruge, samt udstyr der kan klare opgaven på den mest effektive måde. Vi er klar over, at tid er penge, så vi har stort fokus på effektiviteten i vores entreprenørarbejde. Skal der bruges kraner, teleskoplæssere, gravere, gummiged og meget mere, så står vi til rådighed. Vi kan derfor varetage langt de fleste opgaver indenfor entreprenørarbejde, og er du i tvivl, så slå lige på tråden på 98 84 20 22. Så får du hurtigt et konkret svar på, om vi kan varetage den pågældende opgave med vores ressourcer, men det tror vi nu nok vi kan.

Erhverv & Privat – Ingen opgave er for stor eller lille!

M2 BYG tilbyder entreprenørarbejde til mindre opgaver såvel som helt store projekter. Det gør ingen forskel for os, om du har brug for hjælp til småt anlægsarbejde, eller det drejer sig om et stort renoveringsprojekt. Vi har erfaring med kloakarbejde, anlægsarbejde, betonarbejde, tømrerarbejde og jordarbejde og meget mere. Alt dette spænder over private personer såvel som større erhvervskunder, hvor der er tale om omfattende renoveringsprojekter på større bygninger. Vi har igennem mange år arbejde med virksomheder, private, boligforeninger, organisationer og foreninger. Dette har også givet os en god indsigt i menneskerne bag. Dette er nemlig vigtigt for os ift. kommunikationen.