KLOAKARBEJDE

Få et tilbud på: 98 84 20 22

Kontakt os for et godt tilbud på kloakarbejde

Da vi dækker et bredt spektrum af opgaver i entreprenørfaget, er vi det sikre valg til, at arbejdet bliver udført ordenligt. Få et skræddersyet tilbud, der passer til din opgave. Du kan altid ringe til os på 98 84 02 22 – eller blive ringet op af os.

Autoriseret kloakmester til opgaver i hele Nordjylland

Lad M2 BYG håndtere dine kloakrelaterede opgaver på professionel og ikke mindst funktionel vis. Vi er autoriserede til at kunne klar en bred vifte af opgaver. Vi hjælper dig med at få styr på afløbene, om end det til private husttande, foreninger eller virksomheder. Skal du have renoveret badeværelset eller lavet en tilbygning i udhuset med kloakanlæg? Eller du står måske med en byggegrund og skal have kloakarbejdet ordnet inden boligprojektet kan begynde? M2 BYG hjælper dig med at bringe kloakken i orden med vores dygtige kloakmestre, der ved, hvad de laver. Da vi har mange års erfaring med kloakarbejde, er vi det trygge valg. Det betyder også, at vi kan tage vare på en bred vifte af opgaver hos private såvel som hos erhvervskunder på en yderst professionel facon.

Få erfarne & effektive håndværkere

Hos M2 BYG råder vi over en bred vifte af fagfolk og eksperter. Vi sørger altid for, at du har de bedste folk til rådighed til din opgave. Vi har ligeledes adgang til alle de maskiner vi skal bruge, samt udstyr der kan klare opgaven på den mest effektive måde. Vi er klar over, at tid er penge, så vi har stort fokus på effektiviteten i vores entreprenørarbejde. Skal der bruges kraner, teleskoplæssere, gravere, gummiged og meget mere, så står vi til rådighed. Vi kan derfor varetage langt de fleste opgaver indenfor entreprenørarbejde, og er du i tvivl, så slå lige på tråden på 98 84 20 22. Så får du hurtigt et konkret svar på, om vi kan varetage den pågældende opgave med vores ressourcer, men det tror vi nu nok vi kan.

Erhverv & Privat – Ingen opgave er for stor eller lille!

M2 BYG tilbyder entreprenørarbejde til mindre opgaver såvel som helt store projekter. Det gør ingen forskel for os, om du har brug for hjælp til småt anlægsarbejde, eller det drejer sig om et stort renoveringsprojekt. Vi har erfaring med kloakarbejde, anlægsarbejde, betonarbejde, tømrerarbejde og jordarbejde og meget mere. Alt dette spænder over private personer såvel som større erhvervskunder, hvor der er tale om omfattende renoveringsprojekter på større bygninger. Vi har igennem mange år arbejde med virksomheder, private, boligforeninger, organisationer og foreninger. Dette har også givet os en god indsigt i menneskerne bag. Dette er nemlig vigtigt for os ift. kommunikationen.

Klar kommunikation med en rød tråd

Som kunde vil du altid gerne have et klart overblik over, hvad der skal laves, hvem der laver det specifikt, hvornår delene bliver lavet, og hvad det løber op i m.m. Det er ligegyldigt, om du er privat eller erhvervsperson. Dette er ting, du gerne vil have helt styr på undervejs i processen. Derfor har vi hos M2 BYG stort fokus på kommunikationen. Vi forsyner dig med løbende opdateringer og alt den information, du har brug for. Når vi indgår et samarbejde, kan du være forsikret om, at du aldrig står udvidende hen om arbejdet. Vi forsøger at holde dig 100 procent opdateret fra start til slut, så du får leveret et stykke entreprenørarbejde i top kvalitet.