Rosenhaven

Få en fremvisning: 98 84 20 22

Plantegning eksempel

Her ser du et plantegning-eksempel på en 92m2 bolig på Rosenhaven.

Rosenhaven bolig plantegning

Kontakt os direkte på tlf:

Book en rundvisning på Søtoften:

Sidebar - Book en rundvisning

Her finder du Søtoften:

Rosenhaven i Dronninglund

Tag kontakt til os for at høre mere om udlejningsboligerne på 98 84 20 22. På billedet ser du en plantegning af de resterende udlejningsboliger på Rosenhaven.

Rosenhaven er et dejligt område tæt på Dronninglund centrum. Her har vi bygget nogle flotte og moderne huse i stilrent design. Her kan du finde inspiration til din kommende bolig og se eksempler på, hvordan jeres hus i Dronninglund kan se ud.

Find din byggegrund i dronninglund

For byggegrunde henviser vi til vores anden og større udstykning i Søtoften. Søtoften er en udstykning med fuldt byggemodne byggegrunde, beliggende i det sydvestlige Dronninglund.

Book en fremvisning i dag

Vores byggegrunde skal opleves. Derfor tilbyder vi at fremvise de flotte ledige byggegrunde for jer kvit og frit. Har i interesse i at finde en dejlig byggegrund i Dronninglund, skal i overveje Søtoften med den gode placering tæt på det hele for pendleren og for familien med skole, shopping og fritidsaktiviteter.

Området og miljøet

Alle vores byggegrunde befinder sig i en fantastisk beliggenhed blot:

  • Tæt på Dronninglund skole og Dronninglund idrætshal.
  • Tæt på Dronninglund C og deri torvet og meget mere.
  • Tæt på Dronninglund Gymnasium
  • Tæt på motorvejen for pendleren

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten. Rosenhaven har utroligt meget at byde og stort potentiale til drømmeboligen.

Skal i flytte til Dronninglund?

Går i med drømmen om en dejlig byggegrund tæt på det hele i rolige omgivelser? Så er Dronninglund værd at overveje; ikke mindst grundet den seneste udvikling i kulturlivet, hvor man har investeret stort.

Om Dronninglund by

Dronninglund er en by med super højt serviceniveau, og du finder alt, hvad du har brug for. Det er nemt at pendle til og fra de omkringlæggende større byer såsom Aalborg og Frederikshavn, da motorvejen løber lige udenfor byen. Shopping, institutioner og fritidsaktiviteter skal du ikke lede længe efter, og der er i høj grad fokus på de unges velvære med uddannelse og fritidsaktiviteter.

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten.

Har du/i nogen spørgsmål, så kontakt os her