ROSENHAVEN

Boliger klar til indflytning

ROSENHAVEN I DRONNINGLUND

Rosenhavens udstykning byder på nogle utrolig attraktive boliger med flot placering tæt på Dronninglund centrum og alligevel lige præcis i et fredelig nabolag.

Miljøvenlig byggegrund

Vi går ind for bæredygtigt byggeri, og du kan derfor vælge at bygge et 0-energihus eller et passivhus på Rosenhaven. Hvis du har spørgsmål omkring konstruktionen af miljøvenlige huse på Rosenhaven, så tag endelig kontakt til os i dag på: 21 21 25 76. Tag også endelig med ud og se området selv og få en god ide af de mange muligheder for at bygge din drømmebolig i Dronninglund på Rosenhaven.

Pris

Ring for at høre nærmere.

ROSENHAVEN I DRONNINGLUND

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 127M2

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 127M2

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 93M2

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 93M2

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 81M2

PLANTEGNING AF BOLIG PÅ 81M2

EKSEMPEL PÅ BOLIG I ROSENHAVEN

Bebyggelsen – Komplette boliger i Rosenhaven

Rosenhaven er beliggende i fladt terræn i det sydøstlige Dronninglund tæt ved Rævdalslunden ved Geråvej. Der er tale om tre typer boliger i arealerne 81m2 – 127m2. Vi laver alt forarbejdet for jer i tæt dialog omkring jeres præferencer, så i får lige nøjagtigt, hvad i ønsker. Rosenhaven er placeret en smule tættere på byen men stadigvæk i et fredeligt nabolag med utrolig kort afstand til det hele.

Da dette er boliger og ikke blot byggegrunde, vil vi meget gerne, at vi tager en dialog om, hvad i har behov for, så i kan opnå det ønskede resultat til punkt og prikke. Vores store erfaring og kendskab gør dog, at hele processen tager form utroligt hurtigt, og vi leverer derfor boligerne indflytningsklare på meget kort tid. Vi bygger i kvalitet og med god sans for det moderne og innovative, og Rosenhaven byder på rigtig mange muligheder for at opfylde en lang krav hos den moderne boligkøber.


Området og miljøet

Rosenhaven befinder sig i en fantastisk beliggenhed blot:

  • 500 meter fra Dronninglund skole og Dronninglund idrætshal.
  • 1 km fra Dronninglund C og deri torvet og meget mere.
  • 1,5 km fra Dronninglund Gymnasium

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten. Rosenhaven har utroligt meget at byde og stort potentiale til drømmeboligen.

Om Dronninglund

Dronninglund er en by med super højt serviceniveau, og du finder alt, hvad du har brug for. Det er nemt at pendle til og fra de omkringlæggende større byer såsom Aalborg og Frederikshavn, da motorvejen løber lige udenfor byen. Shopping, institutioner og fritidsaktiviteter skal du ikke lede længe efter, og der er i høj grad fokus på de unges velvære med uddannelse og fritidsaktiviteter.

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten.

Har du/i nogen spørgsmål, så kontakt os her