SØTOFTEN

Store byggegrunde i Dronninglund

Bebyggelsen

Søtoften er placeret i fladt terræn i den sydøstlige del af Dronninglund mellem Geråvej og Rævdalstoften. Der er tale om fuldt byggemodne byggegrunde med arealer fra 988m2 til 1.928 m2. Derfor vil der allerede være anlagt gadebelysning, rabatter, stier, asfaltering og udvidelse af vejnetværket. Du kan derfor påbegynde dit byggeprojekt med det samme og skære en god portion af arbejdstiden væk. Når man skal vælge byggegrund, er der typisk meget at se til og meget arbejde forbundet med klargøring af grundene. Her får du byggegrunde, som står klar til byggeprojektet af din drømmebolig på Søtoften i Dronninglund.
NR: 4, 6, 7, 12, 13, 14, 16, 19, 21, 31 (solgt)

På grunden er der allerede fremført:

 • Kloakstik inklusiv 2 skelbrønde.
 • Vandstik
 • Elkabel
 • Fibernet
 • *Udgifter til stikledninger inde på grunden er dog ikke inkluderet i købsprisen.

Vi har lavet en del af forarbejdet for dig, så du ikke behøver føje dette til din travle liste undervejs i byggeprojektet. Såfremt det ønskes, kan vi hjælpe dig med selve byggeriet, hvad enten der er tale om byggetegninger, indretning, konstruktion og finansiering.

Bebyggelsen

Miljøvenlig byggegrund

Vi går ind for bæredygtigt byggeri, og alle grundene på Søtoften afspejler dette. Derfor er det vigtigt at skåne miljøet og levere byggegrunde, som lever op til dette. Du vil således have mulighed for at bygge et 0-energihus eller et passivhus. Søtoftens beliggenhed i det rolige grønne nabolag gør det særdeles attraktivt at bygge miljøvenlige husstande. Såfremt du har spørgsmål omkring konstruktionen af miljøvenlige huse på Søtoften, så tag endelig kontakt til os i dag på: 98 84 20 22. Tag også endelig med ud og se grundene selv og få en god ide af de mange muligheder for at bygge din drømmebolig i Dronninglund.

Pris

Byggegrundene på Dronninglund sælges fra 450.000,- til 775.000,-. *Prisen er eksklusiv tilslutningsafgifter.

Tilslutningsudgifter

Der er udlagt et beløb på 108.501,- til tilslutningsafgifterne. Disse udgifter er, som beskrevet, ved siden af købsprisen og udgør følgende:

 • EL: Tilslutningsudgifterne for EL vil udgøre 16.937,-.
 • Vand: Tilslutningsudgifterne til vand vil udgøre 28.125,-.
 • Kloaktilslutning inkl. 2 skelbrønde 63.439,-.

I alt inklusiv moms vil derfor være 108.501,-.

Området og miljøet

Vi ved, hvilke parametre, der er vigtige hos den moderne boliginteresserede, og derfor er området og miljøet super vigtigt. Søtoften befinder sig i et dejligt, stille og roligt nabolag udenfor centrum men stadig blot 5 minutter i bil derfra. Der er ligeledes mange stier, som løber fra grundene med masser af muligheder for udflugter.

Om Dronninglund

Dronninglund er en by med super højt serviceniveau, og du finder alt, hvad du har brug for. Det er nemt at pendle til og fra de omkringlæggende større byer såsom Aalborg og Frederikshavn, da motorvejen løber lige udenfor byen. Shopping, institutioner og fritidsaktiviteter skal du ikke lede længe efter, og der er i høj grad fokus på de unges velvære med uddannelse og fritidsaktiviteter.

Sølunden befinder sig i en fantastisk beliggenhed blot:

 • 500 meter fra Dronninglund skole og Dronninglund idrætshal.
 • 1 km fra Dronninglund C og deri torvet og meget mere.
 • 1,5 km fra Dronninglund Gymnasium

I dette sydøstlige terræn finder du ligeledes Dronninglunds imponerende natur og grønne rekreative områder. Tag evt. på rundtur i skovene og de indlagte stier, hvor søer og vandløb udspringer på ruten.