IMG 4116

Byggegrunde med alt – Frihed, fred & fordele i Dronninglund del 2

Ude godt men hjemme bedst

Her i anden del taler vi med Jeanette, som har erhvervet sig en dejlig byggegrund på Søtoften i Dronninglund. Jeanette bor allerede i Dronninglund med sin familie, så det kommende skifte til Søtoften bliver en naturlig overgang for dem. Det interessante her, er at vi kan se, hvordan beliggenheden kan spille en rolle begge veje. Vi oplever ikke overraskende flest tilflyttere til byggegrundene i Dronninglund. Af og til sker det dog, at nuværende beboere i byen vælger at skifte den gamle bolig ud med en ny i selvsamme by, og her flytter man måske blot på tværs af byen til en ny byggegrund med alt, hvor man kan bygge drømmeboligen.

Hvorfor valgte I byggegrund i Dronninglund?

Ude godt men hjemme bedst. Det kender vi alle sammen, og ved grundekøb er det ikke nødvendigvis anderledes. Fordi behøver man flytte fra byen for at finde en byggegrund med alt. Svaret er nej. Hvis du er veletableret i din by med arbejde og familie og ikke ønsker eller behøver flytte fra det hele, giver dette mening at se sig om efter en byggegrund, der opfylder jeres krav uden at gå udenbys. Jeanette forklarer ganske simpelt: ”Grunden til det var der (byggegrund i Dronninglund), er fordi det var både på landet og i byen.” På baggrund af dette, er udstykningerne med byggegrundene i Dronninglund er perfekt match, fordi du får følelsen af at bo lidt ude i det fredelige provinsområde. Samtidigt kan du jo tage en 5 minutters køretur i bil ind til en by med over 5000 indbyggere.

Jeanette uddyber yderligere: ”Det vi kiggede efter, det var egentligt, at vi begge to kunne opfylde vores ønsker. Jeg har en mand, der gerne vil på landet, og jeg vil gerne bo i byen. Så for os var det vigtigt, at vi kunne koble begge dele.” Med de mange grønne områder tæt op ad byggegrundene er det intet under, at det tiltaler familien, der søger noget lidt mere stilfærdigt. Samtidigt får Jeanette sit ønske om at by tæt på byen opfyldt.

Kompetent rådgivning

Nu er Jeanette og hendes familie allerede godt bekendt med Dronninglund og områderne heri, samtidigt med at de allerede på forhånd havde gjort et godt forarbejde og bestemt sig for en potentiel byggegrund. Om selve processen fra start med udvælgelsen af den endelig grund til slut med de afsluttende formalia, siger Jeanette: ”Jeg tror egentligt ikke vi var ret krævende, jeg tror bare, at vi var sikre på, det var det, vi ville have. Så tog vi fat i Børge, og han gjorde jo egentligt det, som vi spurgte ham om og kom med de svar, vi gerne ville have.”

Vi er altid interesserede i at få feedback og høre om vores kunders oplevelser med de services, vi leverer. Det er jo netop på denne måde, vi bliver bedre. Selvom vi har så mange års erfaring, kan man altid blive bedre.

Kontakt os eller giv Børge et kald på 21 21 25 76 for mere info. Du kan også læse mere på siden for selve udstykningerne med byggegrundene her.