IMG 4218

Byggegrunde i Dronninglund med frihed, fred & fordele del 1

Frihed, fred & fordele i Dronninglund del 1

Igennem mange år har vi bemærket, hvordan den moderne forbrugers præferencer har udviklet sig. Vi oplever således en stigende forespørgsel på byggegrunde i Dronninglund, der opfylder tre fremtrædende krav. Frihed, fred & fordele går igen hos rigtigt mange grundinteresserede, hvorfor det er et stort fokus for os at kunne levere byggegrunde, der lever op til netop dette. Vi har talt med nogle af dem, der har erhvervet sig en byggegrund i Dronninglund. Her har vi spurgt ind til, hvilke overvejelser der er vigtige for dem i forbindelse med et grundekøb, og hvorfor de har valgt Dronninglund som stedet for drømmeboligen. En af Søtoftens grundekøbere, Mogens, forklarer, hvad der ligger bag beslutningen om at købe grund i Dronninglund.

dronninglund byggegrunde banner

Beliggenheden skal være i top

Til hvorfor det er værd at vælge byggegrunde i Dronninglund, svarer Mogens for sit vedkommende på, hvad der gjorde udslaget: ”Det er, at skole og fritidsaktiviteter er tæt på”. Det er vigtigt at forstå, at hvilken rolle trivslen spiller for en familie, der søger det bedste til deres børn, og her betyder afstand en del. Dette er en af fordelene, som den moderne forbruger kigger efter. Det smarte ved beliggenheden er netop, at folkeskolen, Gymnasiet og institutioner til de små ligger blot fem minutter fra byggegrundene. Motorvejen kan findes blot nogle få kilometer udenfor byen. Det kan derfor ikke være nemmere at pendle op og ned i landet.

Fred og ro vægtes utroligt højt

Til, hvad man kigger på som boligkøber, svarer Mogens for deres vedkommende, at fred og ro har spillet en stor rolle. ”Det var, at den ligger både bynært men også, at den kunne ligge med ryggen mod naturen, så vi ikke har naboer til alle sider.” Det var vigtigt for os. Der er forskel på grundene, og her har du mulighed for at finde en, som passer til lige netop dine behov. Vi har udstykninger med byggegrunde på, som giver dig og familien fred og ro. Du glemmer helt, at byen kun er fem minutter væk, når du befinder dig ude ved grundene. Derfor opfordre vi alle, der er bare lidt interesserede til lige at tage ud og se grundene med egne øjne. Du skal selv se, hvor flot grundene er placerede, og hvor roligt det er. Det er vigtigt at kunne visualisere sig selv i drømmeboligen.

En positiv salgsproces

Om processen fra første kontakt med vores erfarne ekspert Børge, forklarer Mogens, hvordan det har været en positiv oplevelse. Der har været god kontakt og dialog. ”Det har han bestemt. Vi har mødtes med ham et par gange, og vi har været derude, så det er gået rigtigt fint.” Vi sætter stor vægt på klar og transparent kommunikation. Det kombinerer vi med mange års erfaring med praktisk- og teknisk viden. På denne måde får du alt den information og hjælp, du skal bruge i din vurdering.

Du kan læse mere om vores udstykninger på henholdsvis, Søtoften, Sølunden, Rævdalslunden & Rosenhaven. Selve grundene forhandles igennem Abolig, men du kan også sagtens tage kontakt til os og få fat i vores ekspert, Børge. Du kan fange Børge direkte på 21 21 25 76.

Læs mere om alle vores byggegrunde her.