largeclick Stor Noerrehaven 19 42

Stor efterspørgsel på byggegrunde

Vidste du, at efterspørgslen på byggegrunde i 2020 steg markant i forhold til de senere år? I en artikel fra boligsiden viste tal, at der alene i de første otte måneder af 2020blev solgt 1935 helårsgrunde. Dette tangerede på daværende tidspunkt antallet solgt i hele 2015 til reference.

I 2020 blev der de første otte måneder solgt 1935 helårsgrunde mod 1974 i hele 2015, og der var en stigning med 18% sammenlignet med samme periode året forinden. Selvom salget i Nordjylland var flot, var det i Midtjylland og Syddanmark, at man for alvor slog rekorder. Overall var 2020 et godt år for helårsgrunde, og noget, man forventer tages med ind i 2021 til trods for coronaen.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Det har aldrig været vigtigere for kunden at finde det helt rette hus, og det har coronaen altså ikke nødvendigvis sat en stopper for. Der kommer nemlig hele tiden nye helårsgrunde på markedet grundet den store efterspørgsel på store flotte grunde til hele familien. Beliggenheden er af afgørende rolle for langt størstedelen, og det er vigtigt, når man skal bygge hus og dermed ser sig selv bosiddende der i mange år.

Flere ønsker selv at tage tøjlerne i byggeprojektet

Tal fra Boligsiden viste desuden, at mange nu vælger at bygge hus selv fremfor boligerne, hvorfor helårsgrundene endnu engang er i så stor efterspørgsel. Det er billigt at låne, og bygger man lavenergihus, evt. med solceller fremadrettet og flere grønne tiltag, får du minimal vedligeholdelse, hvorfor dette appellerer til mange nye grundekøbere.

M2-BYGs helårsgrunde tikker alle bokse

Her hos M2-BYG har vi også rustet os med nye flotte udstykninger med helårsgrunde grundet den efterspørgsel, vi modtager. For forbrugeren er det især vigtigt, at grunden er placeret det helt rette sted. Prisen betyder derfor ikke nødvendigvis at spille den afgørende rolle, hvis alt andet tikker boksene hos især børnefamilier og par, der ønsker noget helt specielt.

Vi har nogle helt prominente byggegrunde på Søtoften, som tikker alle bokse for en dansk børnefamilie.

  • Grønne områder med skov og stier
  • Tæt på skoler og fritidsaktiviteter
  • Tæt på Aalborg og motorvejsafkørsel
  • Tæt til centrum

På Søtoften finder du helårsgrunde, hvor der allerede er anlagt stisystem, og alle grunden kan anvendes til nulenergihuse. Kun fantasien sætter grænser! Vi anbefaler, at du tager et kig på vore shelårsgrunde på Søtoften, og kender du nogle, der mangler den helt rette grund, må du meget gerne henvise dem. 🙂

Se Søtoftens helårsgrunde her!