Smuk feriebolig i Nyhavn – Oplev København

nyhavn 1

Bo i hjertet af København  

Har du nogensinde gået med tankerne om hvordan det vil være at bo iblandt alle de farverige huse i Nyhavn? Med vores nyrenoveret luksus feriebolig med beliggenhed på Nyhavn 31F, har du nu mulighed for leje en attraktiv lejlighed blandt disse karakteristiske huse. For at sikre den bedste oplevelse for vores gæster, har vi foretaget en totalrenovering af boligen, hvor vi har inkluderet lyse og lækre materialer for en lækker finish. Trods sin centrale placering i Nyhavn, får alle rum i ejendommen en overflod af naturligt lys. Inviter hele familien eller venner på besøg i København, hvor du med leje af vores luksus feriebolig i Nyhavn 31F kan huse op til 8 personer. Med denne bolig får du 4 sengepladser med mulighed for opredning af 4 ekstra pladser, så hele familien kan komme opleve Nyhavn 31F.  

Med denne luksus feriebolig har du og familien hele København for jeres fødder, hvor man på relativt kort tid kan gå til flere af seværdighederne. Men hvis du ønsker at bevæge dig ud af byen eller besøge seværdigheder ved hjælp af bil, så skal du ikke bekymre dig om parkeringspladser. Ved ankomst til ferieboligen skal man blot køre ind i den tilhørende gård, hvor boligen har sin private parkeringsplads – du er derfor altid sikret en god parkeringsplads under sit ophold. Med egen parkeringsplads kan man frit køre frem og tilbage mellem de sjællandske seværdigheder uden bekymring for parkeringsmuligheder.   

Kom tæt på alle seværdighederne  

Med en central beliggenhed i Nyhavn kan du næsten ikke bo tættere på centrum af København, hvilket naturligvis åbner op for hurtig adgang til alle byens seværdigheder. Faktisk er Nyhavn i sig selv en af Københavns varemærker og de karakteristiske huse bliver ofte bragt op i forbindelse med international omtale vedrørende Danmark og hovedstaden. Med feriebolig på Nyhavn kan man nyde en god middag på en de mange restauranter placeret langs kanalen, hvor der ligeledes også vil være mulighed for at tage en tur med kanalrundfarten lige fra dørtærsklen. Husk på at dette er blot de seværdigheder der befinder sig på samme adresse som vores luksus feriebolig.  

Gå en tur langs Strøget  

Med kun 11 minutters gåtur fra ferieboligen på Nyhavn finder du Københavns største indkøbsområde under navnet, Strøget. Denne 1,1 kilometer lange strækning går gennem hjertet af det københavnske centrum og det er her du finder byens bedste shopping muligheder. Oplev kæmpe internationale mærker såsom Louis Vuitton, Mulberry og Hugo Boss i enden mod Kongens Nytorv.  

Strøget byder også på andre oplevelser end blot shopping. De smukke sidegader der flugter langs Strøget byder på flere mindeværdige attraktioner såsom Vor Frue Kirke og Helligåndskirken. Mens du opholder dig i dette område, har du også chance for at opleve en smule gadeunderholdning, da Strøget ligeledes er et yderst populært opholdssted for Københavns gademusikanter og gøglere.   

Kort afstand til den royale familie 

Med base i Nyhavn er du også kun en meget kort gåtur fra Amalienborg, hvor du har mulighed for at overvære af de mest fornemme stykker rokokoarkitektur i hele Europa. Under besøget af Amalienborg, kan du også opleve flere af Københavnsk seværdigheder inden for kort tid. Tæt på Amalienborg finder du Amaliehaven, hvor man kan gå en tur i de smukke omgivelser med frit udsyn til det majestætiske operahus på den anden side af kanalen. Ikke nok med at du kan se den royale families residens og operahus, kan du med få minutters gang langs Langelinie, nå frem til den ikoniske skulptur af Den Lille Havfrue. 

  

Oplev de fantastiske forlystelser i Tivoli  

Ikke langt placeret fra hovedbanegården og strøget finder du Danmarks mest besøgte turistattraktion, det ikoniske Tivoli. Man kan næsten ikke sige, at man har besøgt København før man har bevæget sig gennem den flotte have fyldt med glade mennesker og forlystelser. Den store forlystelsespark har haft sin stor betydning for købstaden siden parkens grundlæggelse i 1843, hvilket gør Tivoli til verdens næstældste forlystelsespark. Denne titel samt parkens konstante udvikling har medført enorm popularitet blandt sine besøgende, hvortil turister fra hele verdenen rejser til København for at opleve Tivoli. Hvert år gæster Tivoli op mod 5 millioner mennesker, hvilket officielt anerkender parkens betydning for København samt det danske turistliv. Du skal heller ikke gå glip af muligheden for at opleve denne kæmpe turistattraktion! Med den centrale placering af vores luksus feriebolig i Nyhavn, kan du på kun 21 minutter gå hele vejen til Tivoli.  

Book din sommerbolig hos M2 Byg  

Med udsigt til stærk begrænset rejsedestinationer på grund af den nuværende COVID-19 situation, vil et besøg til hovedstaden være et udmærket supplement for de rejselystne danskere. M2 Byg præsterer dig med muligheden for den fulde København-oplevelse med lækker feriebolig, hvor du med central beliggenhed, kan udforske hele byen og alle dens seværdigheder. Du kan også læse mere om vores anden feriebolig i Nyhavn lige her.   

Skynd dig at booke en forlænget weekend eller en hel uge i vores luksus feriebolig i Nyhavn. Du kan finde alle vores kontakt oplysninger her.

Du kan kontakte os vedrørende spørgsmål gennem følgende kontakt oplysninger:

  • Telefon: + 45 98 84 20 22