FERIEBOLIG

Luksusboliger på Nyhavn i København
OBS: BJK Feriebolig har pr. 1.9.21 stoppet udlejning af boligerne på Nyhavn. Disse kan derfor ikke lejes mere. Vh BJK Feriebolig

5 min fra centrum

Du befinder dig blot 5 minutter fra Københavns centrum. Udforsk det rige bymiljø, der boomer med kultur og seværdigheder.

Rummelige boliger

Begge boliger på Nyhavn kan huse 8 personer. Der er 4 sengepladser og mulighed for 4 opredninger, hvorfor der er god plads til venner og familie.

Alt i har brug for

Boligerne har begge WIFI, vaskemaskine, tørretumbler, antenne, PRIVAT P-plads.

Book en fantastisk feriebolig på Nyhavn i København

Book jeres næste feriebolig gennem BJK og tag på opdagelse på Nyhavn i hovedstaden. Vi har to fantastiske ferieboliger til leje hele året rundt.
Begge boliger er rummelige med mange sengepladser – ideelt til hele familien og vennerne.

Book jeres ferie i dag på: 21 21 25 70
Eller send en mail på: ljw@m2-byg.dk

Oplev det hyggelige indre København

M2 BYG har i samarbejde med BJK Ferieboliger nogle helt fantastiske luksus ferieboliger til rådighed på Nyhavn i København. Boligerne er eftertragtede hvert år, grundet deres placering samt flotte infrastruktur. De står stadig flot efter en komplet nyrenovering for ti år siden.

Klik på tegningerne og få et bedre indblik i infrastrukturen. Gå ind på hver individuel bolig for at se nærmere mht. billeder og information af ferieboligerne på Nyhavn.

Ekstra til lejlighederne – Egen P-Plads!

Til ferieboligerne hører egen p-plads med, hvilket gør stor gavn i en by som København og et område som Nyhavn. Her er der altid trængsel med trafikken og især med parkeringen. Derfor løser vi dette for jeres med din helt egen parkeringsplads, så i slipper for besværret med at finde parkering.

Har i booket jeres ferie på Nyhavn?

Få en skøn oplevelse på Nyhavn i København med vores ferieboliger med egen P-Plads. De står flotte og rene i en helt fantastisk beliggenhed. I får rig mulighed for at besøge alle seværdighederne indenfor minimal gå-afstand. Book jeres ferie nu og oplev hyggen og varmen ved det indre København. Nyhavn luksusboliger har alt, hvad i skal bruge, og med så kort afstand til centrum bliver det ikke meget bedre.

Skal det være luksusferieboligen på Nyhavn 31D? Eller Nyhavn 31F?

Vælg en af vores flotte boliger på Nyhavn som jeres næste feriedestination. Nyhavn byder på et superhyggeligt miljø med varme mennesker og et blomstrene cafe-liv. Med jeres helt private parkeringsplads som en del af ferieboligen, er det nemt for jer at medbringe bilen og parkere, imens i tager på udflugt i indre Københavns gader. Vælg blot om det skal være på i lejligheden på 31D eller 31F.

NYHAVN 31D

Se information om plantegninger og indretning her.

NYHAVN 31F

Se information om plantegninger og indretning her.