Boliger

Moderne boliger | Klar til indflytning – 98 84 20 22

Om Boligerne

Alle vores boliger er moderne konstrueret og energieffektive. Når i flytter ind får glæde af et stilrent design i dansk håndværk.

Rosenhaven byder på flot nærtliggende natur og dyreliv samtidigt med kort afstand til centrum med skole, shopping og fritid samt et spirende stisystem.

Om Rosenhavens lejemål

Rosenhaven administrerer 54 boliglejemål i Dronninglund, Sæby, og Nibe. Herudover råder vi over 10 erhvervslejemål i henholdsvis Sæby og Dronninglund. Fælles for alle lejemålene er, at disse er i god stand og relativt moderne, idet bygningerne er under 20 år gamle. I øjeblikket er samtlige lejemål udlejet, men vi har en venteliste til interesserede, der ønsker at blive skrevet op.

Til private lejemål:

Send en mail til juul@m2-byg.dk med navn, telefonnummer, kontakt e-mail, samt at du ønsker at komme på ventelisten.

Til erhvervslejemål:

Send en mail til juul@m2-byg.dk med virksomhedens Navn, CVR, Telefonnummer, kontakt e-mail, samt at du ønsker at komme på ventelisten. Tilføj gerne et kort skriv om, hvad virksomheden beskæftiger sig med.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide nærmere om lejemålene, er du velkommen til at give os et kald på 21212576 eller sende en mail med dine oplysninger til juul@m2-byg.dk.

rosenhaven 4482
rosenhaven 4483