Nybyggeri

Vi bygger fra start til slut – 98 84 20 22

Vi laver nybyggeri i hele Nordjylland

Ved nybyggeri lægger vi stor vægt på anvendelse af kvalitetsmaterialer og vi sørger for en funktionel indretning med gennemførte detaljer, så der skabes en helhed. Med vores kvalificerede medarbejdere i huset, kan vi opfylde ønsket om netop din drømmebolig, da alle vore boligbyggerier er individuelle og efter vore kunders ønsker. Vi bygger dit nye drømmehus eller lejlighed i f.eks. Dronninglund, Sæby, Hjørring, Frederikshavn eller Aalborg – ja vi dækker hele Vendsyssel.

Ved nye enfamiliehuse lægger vi stor vægt på en funktionel indretning, et lavt og miljøvenligt energiforbrug samt at kvaliteten er i top. Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige løsning på indretningen til det nye hus, som netop passer til kundens ønsker og behov, så ønsket om at få det helt rigtige drømmehus bliver opfyldt.

Inspiration Til Nybyggeri I Nordjylland

Mangler du inspiration til dit nybyggeri i Nordjylland, kan du finde en række gode eksempler på solidt håndværk designs af både moderne og klassisk karakter. Her kan du se, hvordan jeres kommende bolig kan se ud, hvad enten du er til klassisk parcelhus, funkishus eller noget helt andet. Vi er desuden meget bevidste om at fremtidssikrer boligen med en energivenlig tilgang. Derfor laver vi mange nul-energihuse i moderne designs.

Nybyggeri I Hele Nordjylland

Vi foretager nybyggeri i hele Nordjylland, hvor vi i forvejen har konstrueret nye boliger i mere end 40 år for private , det offentlige og virksomheder. Står du overfor en opgave med et kommende nybyggeri, så er det M2-Byg, du skal have fat i.

Grunde Til Nybyggeri

Står du og leder efter en byggegrund til dit nybyggeri i Nordjylland, har vi en del forskellige grunde at vælge imellem på vores udstykninger. I øjeblikket er især Søtoftens udstykning meget populær med byggegrundene, hvor disse er fuldt byggemodne og klar til at bygge på.

Vælg Os For Ekspertisen

Vi har holdet og erfaringen til at varetage opgaven med dit nybyggeri, hvor vi opererer i hele Nordjylland. Vi sørger for de bedste materiale, der matcher prisen, så det hele giver mening, og du får en bolig, der er fremtidssikret med minimal vedligeholdelse.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Se nogle udvalgte nybyggerier herunder. Vi har igennem årene bygget nogle vidt forskellige og meget flotte huse til alle typer behov.

Derfor nybyggeri i Nordjylland

Når du står overfor at skulle have bygget dit drømmehus på din nye helårsgrund, skal du have fat i nogle kompetente entreprenører til at bistå nybyggeriet. Hos M2-Byg er vi specialister i nybyggeri i Nordjylland, hvor vi har lavet mange opgaver for både erhverv og privat. Ved disse opgaver er det nødvendigt med et professionelt team, der kan arbejde effektivt sammen og en projektleder med overblik, så det hele ikke løber løbsk eller ikke laves ordenligt. vi er blandt de førende i Nordjylland til nybyg, og du kan altid regne med, at du er med i processen fra start til slut på et niveau, der ikke er overvældende eller uoverskueligt for dig.

Nybyggeri i Nordjylland

Vi laver nybyggeri i hele Nordjylland med dig på sidelinjen. Ved at vælge M2-Byg får du en partner med 40 års erfaring i byggebranchen og med sans for at kombinere moderne designs med traditionelt kvalitetshåndværk. Du kan lade os koordinere hele processen for dig, eller du kan hyre os til at bistå med dele af projektet. Skal vi hjælpe dig med tømrearbejdemurerarbejdekloakarbejde eller andet? Giv os også et kald på 98 84 20 22 med dine spørgsmål.