Feriebolig i Nyhavn – Nyd Sommeren i Hovedstaden

Ferie i Nyhavn

Det har i mange år været populært at rejse sydpå om sommeren, men det har i bedste tilfælde været svært her i 20/21 og i værste tilfælde været helt umuligt grundet verdenssituationen. At man ikke har haft mulighed for at rejse ud, er dog ikke nødvendigvis en straf, da vi her i Danmark har masser af fantastiske ferielokationer – Herunder vores skønne hovedstad, København!

Hos M2-BYG hjælper vi dig med at skabe en helt uforglemmelig ferie i hjertet af København. Vores feriebolig i København ligger i det centrale og kulturhistoriske Nyhavn, som ligger få minutters gang til et hav af seværdigheder. Nyhavn er i sig selv en meget populær seværdighed, og en af Københavns største kendetegn, og du har nu mulighed for at bo i vores luksus feriebolig i Nyhavn 31D blandt de ikoniske farvede huse.

Denne feriebolig har plads til op til 8 personer, så du kan tage hele familien med på en skøn ferie i København. Boligen kommer med 4 sengepladser, men der er desuden mulighed for 4 opredninger. Boligen er desuden for nyligt renoveret og lavet i lyse og lækre materialer. Er du rejst til København i bil, er det heller ikke et problem. Til boligen følger der en privat parkeringsplads med, så du undgår at skulle betale i dyre domme for at parkere i byen. Her skal du bare køre ind i gården og så er det både nemt at komme ind og ud, når du skal se, hvad byen ellers har at byde på.

Oplev København

Den danske hovedstad har et hav af seværdigheder at byde på og det kan være svært at nå det hele, når man kun har en weekend, eller en hel uges tid, i byen. Derfor har vi valgt at give dig nogle gode forslag til, hvad du kan bruge din ferie i København på. Bor du i det centrale København, og det gør du, hvis du bor i Nyhavn, så er der rig mulighed for at fylde en weekend eller uge med god underholdning.

Det hyggeligste liv i Nyhavn

Som nævnt, så er Nyhavn en attraktion i sig selv og det er der god grund til. Her finder du et hav af hyggelige caféer, hvor du kan nyde god mad og kolde drikkevarer. Det er simpelthen det perfekte sted at side og nyde det gode sommervejr. Der er samtidigt masser af liv, hvilket bare tilføjer til den ellers gode stemning. Har du lyst til at lære mere om byens historie, så er der rig mulighed for det med en kanalrundfart. Du stiger på i Nyhavn og så får du ellers en både hyggelig og lærerig tur rundt i Københavns kanaler.

Sjove forlystelser i Tivoli

Fra Kongens Nytorv, ved siden af Nyhavn, går du igennem Strøget og ender på Rådhuspladen. Lige ved siden af ligger den hyggeligste forlystelsespark, Tivoli. Tivoli er verdens anden ældste forlystelsespark og ligger kun bag Bakken, som du finder et lille stykke nord fra København. Tivoli er dog Danmarks mest besøgte attraktion og det er der god grund til. Forlystelsesparken har et væld af sjove forlystelser for folk i alle aldre og de udvider og udvikler sommetider med nye forlystelser. Derudover lægger Tivoli hus til nogle fantastiske restauranter og et hav af events.

Med den fantastisk centrale placering af luksus-ferieboligen er der heller ikke langt til Tivoli. Du behøver blot at gå i en 20 minutters tid, for at komme fra boligen til Tivoli, hvis altså du kan undgå at stoppe på Strøget, der har en masse spændende butikker at byde på. Vi anbefaler dog, at du tager shoppingturen på et andet tidspunkt, da du sagtens kan få en hel dag til at gå i Tivoli. Fordi Tivoli er så populær, så kom i god tid for at mindske køtiden ved både indgangen og forlystelserne.

Nogle af verdens bedste restauranter

Går du op i mad, er København bestemt også værd at besøge. Byen har et hav af muligheder, når det kommer til mad og du kan få alt hvad hjertet begærer. Er du f.eks. til god dansk mad som luksus smørrebrød så kan vi bl.a. anbefale restaurant Schønnemann eller Aamanns 1921, der begge ligger blot 14 minutters gang fra ferieboligen i Nyhavn 31D. Schønnemann er dog udelukkende en frokostrestaurant og det er vigtigt, at du bestiller bord i GOD tid.

Er du mere til et godt stykke kød i stedet? Der er ikke det mad, du ikke kan få i København og kød er bestemt ikke en undtagelse. Ikke langt fra Nyhavn ligger Østergade, hvorpå Retour ligger og dette er et helt fantastisk steakhouse, der bestemt er værd at besøge. Vender du dig derimod sydpå i stedet for nord og går blot 10 minutter, så ender du ved Köd, som er et lige så anbefalelsesværdig steakhouse. Vi kunne blive ved og skulle vi fortælle om alle de gode spisesteder i byen, ville vi aldrig blive færdig. Uanset hvad, så kan du få fantastisk mad i København.

Historiske København

København er en by fyldt med spændende historie og man kan bruge en hel ferie på kun at besøge historiske lokationer. En af disse er Rundetårn, der ligger ca. 11 minutters gang fra Nyhavn 31D. Rundetårn blev opført helt tilbage i 1642 og er et af Københavns mest ikoniske varetegn. Besøger du stedet, kan du få en rundtur og blive belært med en ordentlig omgang dansk historie. Er historie ikke lige din kop te, så er tårnet værd at besøge bare for at oplevelse udsigten over den danske hovedstad.

Kongens Have og Rosenborg Slot er bestemt også værd at besøge og du behøver ikke at gå længere end 17 minutters gang, før du når til Rosenborg Slot. Dette ikoniske slot blev bygget efter ordre fra Christian 4. helt tilbage i 1606-1607 og huser vores lands skattekammer. Her kan du naturligvis også få en rundvisning og blive belært i dansk kongehistorie. Skal du have en rundvisning, så skal denne dog bookes 14 dage før, men selvom du ikke får gjort dette, så er slottet bestemt et besøg værd. Ligesom med spisestederne, så er der et utal af historiske steder, der er værd at udforske og det fortjener en artikel for sig selv.

Book din ferie i København hos M2-BYG

Hele 2020 og 2021 har været plaget af en pandemi, der har gjort det besværligt at rejse, men heldigvis har vi selv en fantastisk rejsedestination her i landet. Hos M2-BYG giver vi derfor dig muligheden for at bo meget centralt i København, så du alligevel kan få en fantastisk ferie. Giv dig og din familie en ferie fyldt med god mad, shopping, sjove oplevelser og spændende historie i vores feriebolig på Nyhavn. Læs evt. mere om vores anden feriebolig i Nyhavn.

For booking af luksus ferieboligen i Nyhavn kan du finde alle vores kontaktoplysninger her.